Komprimator - mobilkomprimator - ReTec

Komprimator

Europress logo

Med en komprimator fra Europress får du en af markedets bedste. Europress producerer deres maskiner i Finland og tilbyder forskellige effektive og alsidige komprimatorer til de fleste affaldstyper. Det sparer dig både for plads til opbevaring af affaldet og holder tømningsomkostningerne nede, da affaldet komprimeres op til 4 gange, afhængigt af affaldstypen.

En komprimator anvendes oftest til brændbart affald og pap, men er også yderst anvendelig i situationer, der kræver affaldskomprimering af store mængder plast.

Mobil eller stationær komprimator

Europress fremstiller både mobile og stationære komprimatorer, som er velegnede til håndtering af større affaldsmængder f.eks. i butikker, indkøbscentre, industrivirksomheder, hospitaler, affaldsselskaber og kommunale genbrugspladser. Fælles for begge typer er de avancerede, brugervenlige funktioner. De kommunikerer og guider brugeren, og bestiller selv tømning på det helt rigtige tidspunkt.

Derudover er komprimatorerne nemme at betjene og rengøre.

Du kan læse mere om Europress komprimatorer på deres hjemmeside

Komprimatorer med Europress SMART

Som standard er en komprimator fra Europress udstyret med Europress SMART system, som muliggør en mere effektiv, miljøvenlig og sikker affaldshåndtering i forhold til konventionelle enheder. Takket være SMART-teknologi beskytter Europress-enheder sig selv mod slitage og skader.

Softwareopdatering, en række vedligeholdelsesforanstaltninger og justering af driftsparametre kan i øvrigt foretages via fjernadgang, hvilket sparer både tid og penge.

Du kan læse mere om deres SMART system i denne brochure

Let at lease

Komprimatorer leaser eller køber du på attraktive vilkår. 
Kontakt Hans Jacobsen og få mere information på 44 12 81 12 

Er en komprimator for stor til dig, så er en (mindre) ballepresser en mulig løsning. Læs mere om Europress ballepressere her. Har du dog brug for en komprimator med for-neddeler, så er skruekomprimatorerne fra H&G en option. Læs mere om H&G skruekomprimatorer her.

Brochurer

Læs mere om Europress Combio

Læs mere om Europress CombiMax

Læs mere om Europress DuoMax

Læs mere om Europress EPX

Læs mere om Europress SMART system

Flyer med fordele Europress CombiMax FR

Video

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Hans Jacobsen

Hans Jacobsen

Salgskonsulent

Mail: hhj@retec.dk
Mobil: +45 4412 8112

Vær et skridt foran...