Godswill ballepresser - ReTec

Twin ram ballepresser

 Whitham Mills Engineering logo - ReTec

ReTec forhandler Godswill ballepressere i samarbejde med ballepressegiganterne Whitham Mills Engineering i England. Godswill ballepresserne er designet, så de er nemme at betjene; Der er digitalt touch display, programmérbare indstillinger og en intuitiv måde at fejldiagnosticere på. Ballepressens design maksimerer ballens densitet og optimerer volumen, mens de op til 40 forprogrammerede indstillinger får det meste ud af den valgte fraktion/materiale.

Kvalitetsballepresserne er robuste og designet til at arbejde kontinuerligt. Det høje pressetryk (op til 170 tons) og den korte cyklus gør, at Godswill ballepressere er særligt velegnede til virksomheder, der håndterer meget affald, og som ønsker fuldformede baller med en vægt på op til 700 kg.

Ballepressen har et lavt energiforbrug og er bygget med sikkerheden in mente; F.eks. har de div. nødstops, kategori 4 sikkerhedsmagnet switches og et to-trins sikkerhedssystem, som er medvirkende til en sikker drift. Twin ram ballepressen er fleksibel og kan takket være stålvæggen i pressekammeret nemt forarbejde materialerne til tunge og tætte baller. På den måde spares der på transportomkostningerne.

Ballepressen udstyres altid med Godswill Baler Live, hvor du til enhver tid kan se real-time data på din ballepresser, status på driftstid, effektivitet, servicebesøg etc. Denne portal muliggør også fjernsupport, såfremt der er behov herfor.

Hvilket materiale kan en Godswill twin ram ballepresse bearbejde?

Godswill twin-ram ballepresserne er ideelle til at balletere blandede materialer, såvel materialer der udvider sig igen efter presning (såsom blød og hård plast) samt materialer som bibeholder den sammenpressede form, såsom aluminiumsdåser.

En Godswill ballepresse er god til mange slags materialer, heriblandt pap, papir, plast, aluminiumsdåser, RDF, SRF, MSW mv.

Hvordan fungerer en twin-ram ballepresse?

Twin ram ballepressen kan både fødes med en læssemaskine eller via et transportbånd.

Materialet falder ned i pressekammeret. Indbyggede sensorer starter automatisk en pressecycklus, som betyder, at materialet presses op mod en stålvæg vha. en pressearm. Pressearmen vender tilbage til udgangspunktet, nyt materiale falder ned i kammeret, hvorefter pressearmen igen kører frem. Denne proces gentages, indtil der er dannet en fuldformet balle. Nu åbner en sidedør, hvorefter ballen presses ud sidelæns. Dette sker gradvist og i små ryk, således at ballen, mens den presses ud, automatisk ombindes med en galvaniseret stålwire, plastbånd eller wrap. Det er også muligt at vælge en kombination af førnævnte, hvor maskinen afhængig af det valgte materiale, tilpasser bindematerialet til fraktionen.

Ballen kan efterfølgende fjernes med en truck, palleløfter el. lign eller skubbes ud på en bånd, som f.eks. leder hen mod et lager.

Twin ram ballepresse - ReTec 

Ekstra udstyr:

  • Bånd (evt. i gulvet)
  • PET-perforator
  • Olievarmer
  • Kombineret stål- og plastwire bindingsenhed
  • Wrapper
  • Hardox beklædning i pressekammeret
  • og meget mere 

 

Om Godswill og Whitham Mills Engineering

Godswill ballepressere bliver repræsenteret i Europa af Whitham Mills Engineering (WME), som har deres hovedkontor i England. WME har længe ledt efter en passende partner til at få ”hul” på det nordeuropæiske marked og har i den forbindelse indgået aftale med ReTec om forhandlingen af Godswill twin ram ballepressere i Danmark.

WME har mere end 20 års erfaring indenfor ballepressere og har i den tid installeret over 300 ballepresseløsninger. Takket være en omfattende service, hurtig levering af reserve- og sliddele og mulighed for fjernsupport er Whitham Mills Engineering blevet én af de førende af kvalitetsløsninger indenfor ballepressere i Europa.

Deres fokus på hastighed og teknisk ekspertise indenfor service medfører, at Whitham Mills:

  • Har en lagerbeholdning af mekaniske, elektriske og hydrauliske komponenter i Manchester, England på ca. € 500.000,-
  • Kan se real-time data via PLC-monitorering på ballepressen fra overalt i verden
  • Tilbyder omfattende træning, inkl. træningscertifikat som giver modtageren ret til at oplære andet driftspersonale

Brochure

Godswill brochure

Teknisk specifikation twin ram ballepressere

Video

Introduktion til Whitham Mills Engineering

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Hans Jacobsen

Hans Jacobsen

Salgskonsulent

Mail: hhj@retec.dk
Mobil: +45 44 12 81 12

Vær et skridt foran...