Afvandingssnegl til tømning af PET-flasker

Bryggeriet Vestfyen tømmer effektivt PET-flasker for indhold

Tilbage i 2015 investerede Bryggeriet Vestfyen i en afvandingssnegl fra ReTec Miljø ApS. Man ville finde en effektiv metode til at tømme PET flasker med fejlbehæftet indhold. Maskinen kører upåklageligt.

Afvandingssystem fra ReTec Miljø ApS

- Maskinen er dagligt i drift. I produktionen har vi 7 containere stående, som jeg sørger for at få tømt, når behovet er der. Det betyder, at jeg i løbet af en 8 timers vagt måske tømmer 4-5 containere med 2 liters flasker eller hvis det er ½ liters, der er i containerne, tømmer jeg dem måske blot 2 gange. Vi skulle helst undgå at bruge maskinen, da produktionen så kører optimalt, fortæller Finn Madsen, ansat hos Bryggeriet Vestfyen.

- Når vi bruger afvandingssneglen er den til gengæld meget effektiv. I den tid, hvor vi har haft maskinen har vi ikke haft nogle problemer. Afvandingspresseren kører upåklageligt og er meget driftsikker. Jeg er rigtig glad for det automatiske stop, hvor maskine stopper, når der intet tryk er på sneglen. Det betyder, at jeg blot kan tippe indholdet af en container i og fortsætte mit arbejde andetsteds, slutter en glad og tilfreds Finn Madsen.

Processen er enkel og maskinen kører støjsvagt.

 

Download historien som pdf: Effektiv tømning af PET-flasker hos A/S Bryggeriet Vestfyen

Ydereligere information om ReTec Afvandingssnegl

Vær et skridt foran...