Milevender / kompostvender Backhus A38

BACKHUS A 38 er det seneste skud på stammen af milevendere og er en kompakt kompostvender med mange fordele, der ligger midt mellem mellem- og luksussegmentet. Uanset om vi taler om kompostering af grønt affald, forurenet jord eller et helt andet materiale, sørger A38 for et optimalt output. Ligesom de andre modeller er maskinen udstyret med en Cummins Tier V motor, som overholder EU-kravene, men den kan også udstyres med en EU level II eller EU level III A motor, hvis det er ønsket.

Milevenderen har nogle skønnefunktioner, der gør den nem at bruge. Rotoren kan justeres i højden, selv når den er i gang, og den er også reversibel. Larvefødder-renseren tilpasser sig automatisk terrænet og kan justeres uafhængigt af maskinrammen.

Med en imponerende kraft på op til 115 kW (154 hk) og en milebredde på op til 3,8 m kan den håndtere store mængder kompost. Den kan omsætte op til 1.500 m³ kompost i timen.

Backhus A38 milevender - kompostvender - ReTec

BACKHUS A 38 giver dig den perfekte balance mellem høj kapacitet, komfort og lavere omkostninger. Den er alsidig, har en omfattende standardudstyrsliste og kan tilpasses individuelle behov med forskellige ekstra optioner.

Det hurtige overblik:

  • God balance mellem kapacitet, komfort og omkostninger.
  • Økonomisk dieselmotor, som opfylder den akutelle norm og med mulighed for "upgrade".
  • Fuldt hydraulisk, lav vedligeholdelse.
  • Let at transportere og hurtigt klar til brug
  • Arbejdsbredde op til 3,8 m.
  • Vendekapacitet op til 1.500 m3 /time.

 

Vær et skridt foran...