Fældehoved Woodcracker C650 - ReTec

Den største Woodcracker til dato - C650

Woodcracker C650 skiller sig ud fra andre aggregater på markedet pga. den store klippeåbning på 70 cm., men dette er ikke den vigtigste nyhed.

Den er blevet videreudviklet, og gribekraften er øget betydeligt. Det giver et sikkert greb om materialet, mens det fældes og øger samtidig arbejdssikkerheden. Det 3-fingrede greb lukkes også synkront og giver en bred åbning.

Westtech lægger vægt på robuste maskiner, og det har altid været ét af deres højeste prioriteter – ligesom det også er tilfældet med C650. Netop fordi C650 kan håndtere stammetykkelser på op til 70 cm, er det nødvendigt at resten af maskinen kan klare vægten at det afskårne materiale. Derfor er der også kun anvendt bolte i meget høj kvalitet. Fældehovedet er derudover lavet af bæredygtigt og slidstærkt Hardox, mens selve kroppen er katotisk dip-malet (KTL primet) – præcis som det er kutyme i bilbranchen. Fordelen ved denne type primer er en god korrosionsbeskyttelse og et jævnt lag i alle hjørner. Dét i kombination med pulverlakeringen, som brændes fast på primeren, gør det ideelt til udendørs brug.

Fældehovedet C650 har naturligvis de samme fremragende features som resten af C-serien. Skæreenheden består af et kraftigt knivblad, som er nem at slibe. Såfremt det skal udskiftes grundet betydelig slitage, kan den hurtigt skilles af og udskiftes takket være det patenterede kniv fundament.

Vægten på bærekøretøjet skal være mellem 28-40 tons.

Det er kun nødvendigt med to dobbeltvirkende kontrolenheder på det bærende køretøj for, at woodcrackeren fungerer til UG, inkl. alle optioner. Hydrauliklinjerne er beskyttede, har en god størrelse og leder til en godt placeret ramme.

En power tiltator er tilgængelig som en option. Når der skal fjernes store træer, gør det fældehovedet mere kraftigt med en dobbelt rotation og et holde-moment med en konstant hastighed.

Video

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...