Woodcracker CL320

WOODCRACKER® CL-produktserien har lette og hurtige maskiner, der har mange anvendelsesområder på grund af deres lave vægt. Indtil nu er CL-maskiner monteret på transportkøretøjer fra 2,5 til 14 tons og kan skære træer og buske op til 320 mm i diameter. Nu introducerer Westtech en større størrelse, der åbner op for nye og flere muligheder: Den nye WOODCRACKER® CL320.

Woodcracker® CL320 skærer blødt træ op til 400 mm i diameter og hårdt træ op til 320 mm. Maskinens basismodel vejer kun ca. 620 kg, og den lave vægt og den høje skæreydelse er en fantastisk kombination til et bredt anvendelsesområde. Den nye maskine er monteret på transportkøretøjer fra 12 til 20 ton nettovægt.

Den nye Woodcracker® CL320 bruges til høst af mindre træer og buske, høst af kortvarige plantager, til dyrkning og vedligeholdelse af landskabet og til landbrugsbrug.

Den meget modstandsdygtige maskine er lavet af Hardoxstål og forbindes med transportkøretøjet via et plug-and-play-system.

Maskinens belægning har samme kvalitetsstandard som den, som bliver brugt i bilindustrien. Woodcracker´s orange farve påføres med katodisk dipcoating, som er kendetegnet ved en metode med høj modstandsdygtighed og holdbarhed.

CL320 er udstyret med en højstyrkeklinge, der let kan skærpes og som både er uigennemtrængelig for snavs, og som let kan udskiftes.
Westtech bruger hårdfør og gennemprøvet teknologi i deres design, som for eksempel store lejer. Maskinerne er dermed slidstærke og har lav vedligeholdelse samtidig med at de er meget brugervenlige.

Vær et skridt foran...