Woodcracker SC750 - ReTec

Prisvindende Woodcracker CS750

Westtech har vundet prisen ”Årets maskine 2021” for deres woodcracker CS750, i kategorien ”tilbehør til skovbrug”. Prisen er tildelt af magasinet Le Bois International.

Gribesaven har været på markedet siden oktober 2019 og er en videreudvikling af savens i forvejen smarte design.

Årsagen til udviklingen var et behov for en kompakt gribesav, der hovedsageligt anvendes til træfældning af sikkerhedsmæssige årsager. Saven kan skære træer med en stammediameter på op til 75 cm.

Woodcracker® CS750 smart har en dødvægt på omkring 950 kg - afhængig af funktionerne - og kan monteres på dertil egnede entrepenørmaskiner med en vægt fra 15 til 25 tons. Den virkelig lave dødvægt var hovedfokuset under udviklingen for at kunne opnå den højest mulige rækkevidde med entrepenørmaskinen.

Den hydrauliske kædesav er udstyret med en automatisk kædestrammer samt fedtsmøring. Den affjedret ophængte savekassette kan vippes nedad fra førerkabinen for at undgå at bøje savsværdet.

Gribesaven er seriemæssigt udstyret med en endeløs rotator. Dette muliggør klipning og gribning af grene og trædele i alle vinkler og positioner. Rotatoren gør desuden aflægning og læsning af materiale nemmere.

Da den stærke griber fastholder det afskårne materiale under arbejdet, kan maskinen bruges til sikkerhedstræfældning og træfældning af mere udfordrende karaktér. Griberen omslutter stammen, som bliver skåret og fjernet i opretstående stilling, hvorefter det kan lægges et hensigtsmæssigt sted. Takket være dette arbejdsflow kvalificerer gribesaven sig især til træfældninger i byområder eller til vedligeholdelse langs veje og ruter, hvor prioritet nummer et skal være ikke at beskadige f.eks. bygninger eller elmaster i nærheden af en ​​byggeplads.

Der er mange maskiner, der kan bruges som bærende køretøj. Det naturlige valg er en teleskoplæsser, som Woodcracker® CS750 oprindeligt blev udviklet til. Fordelene ved denne maskinkombination er mange: Høje træer eller trætoppe kan nemt nås med en teleskoplæsser og kan skæres præcist og sikkert. Langs veje kan støttebenene placere sig forskelligt i forhold til hinanden, på den måde forbliver en vognbane fri for trafik ved siden af ​​læssekøretøjet.

Woodcracker® CS750 smart kan dog også monteres på en læssekran på en lastbil eller en langarmet kran.

Ønskes gribesaven monteret på en gravemaskine, er dette også muligt. Her er der tale om CS610, som har en skærediameter på op til 610 mm, og som kan påmonteres gravemaskiner med en driftsvægt på 15 – 20 tons.

Video

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...