ReTec mineraluldsrecycler - book en demo

Vil du se maskinen live? Så book en demo

Vi ved, at man ofte har det bedst med at se og opleve tingene personligt. Derfor kan vi også sætte os ind i, hvis du overvejer at investere i ny teknologi, at du vil foretrække at have set maskinen inden, og måske endda afprøve den i dit eget materiale først.

Vi har maskiner og anlæg fordelt over hele landet, og kan også trække på et bredt leverandørnetværk med sites fordelt over hele Europa. Vi har derfor god mulighed for at finde kombinationen af lige præcis dén maskine og dét materiale, som du er interesseret i.
Hvis du ønsker at afprøve maskinen/anlægget i dit eget materiale, er der naturligvis også mulighed herfor; Enten ved en demo på dit site, hos ReTec´s hovedkontor eller ved en samarbejdspartner.

Fordelen ved at afprøve maskinen i dit materiale er, at du kan se maskinen i aktion, opleve dens betjeningsvenlighed og også se outputkvaliteten med egne øjne.

Kommer du og besøger os, ligger vi kun 10 minutters kørsel fra motorvej E45. Her er der gode parkeringsmuligheder og også fine overnatningsmuligheder, hvis du skulle komme langvejs-fra.

Hvis du ikke lige har mulighed for at se maskinen i egen person, kan du sende en batch af dit materiale til os, hvorefter vi vil optage maskinen i dit materiale og sende filmen til dig. Vi live-streamer naturligvis, så du og eventuelle kolleger kan følge med!

Book en demo

Udfyld nedenstående kontaktformular og én af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest for at aftale nærmere omkring en demo.

Demo af ReTec balleåbner

 

ReTec besøger Smicon installation

 

Grovneddeler Teuton - ReTec

Videoer af forskellige demo´er

ReTec balleåbner i forskellige plasttyper

Grovneddeler Teuton Z50

Flishugger JENZ Cobra Hybrid

ReTec rullesigte i lucerne hø

Gremac mobil tromlesigte forfiner flisfraktion fra stjernesigte placeret upstream:

Vær et skridt foran...