Firmaprofil

ReTec Miljø ApS har siden 1997 leveret maskiner og udstyr til affaldsbehandlings-, genvindings- og biomasse industrien. Med vores værksted beliggende i Haderslev befinder vi os lige syd for trekantsområdet.

Grundfilosofien i ReTec er salg af kvalitetsmaskiner og anlæg. Dette er et vigtigt parameter for os, da vi på den måde ønsker at opbygge troværdige og langvarige kunderelationer. For at fremstå som en pålidelig og effektiv samarbejdspartner, står vi altid klar med eget værksted samt uddannet personale. De mest gængse reservedele haves på lager og leveres hurtigst muligt. Special reservedele kan leveres indenfor 24 timer.

På vores hjemmeside kan du læse mere om de maskiner vi sælger og servicerer, samt du kan finde information om vores standardproducerede maskiner. Udover vores standardmaskiner har vi, med egen konstruktionsafdeling, mulighed for at tilbyde specialfremstillede maskiner og anlæg ud fra specifikke kundeønsker.

Vi er i 2016 blevet kåret som Gazelle af Børsen. Det er dejligt at vide, at vi er på rette vej igen, så vi kan fortsætte vores trend med Gazellekåringer fra 2007, 2008 og 2009.

Privatlivspolitik ReTec Miljø ApS og ReTec Automation ApS og cookiepolitik

 

 

Tilmed dig nyhedsbrevet