Firmaprofil

ReTec Miljø blev grundlagt af Kjeld Jensen i 1997 i den lille by Christiansfeld. Her blev der fra starten idriftsat og serviceret recyclingmaskiner og komponenter til anlæg af renommerede europæiske leverandører samt udviklet og produceret egne specialmaskiner. I løbet af årene blev sortimentet af egne specialfremstillede maskiner udvidet til at omfatte den nuværende produktpalette med bl.a. vores balleåbner, mobile sikkerhedsmakuleringsanlæg, gipsrecyclinganlæg og mineraluldsrecycler. Derudover er der også de andre specialfremstillede maskiner, som er målrettet kunder, som har et ikke-hverdagsbehov for genanvendelse af affald. Vi tilbyder med andre ord maskiner, anlæg og udstyr til affaldsbehandlings-, genvindings- og biomasse industrien.

Grundet pladsmangel flyttede vi i 2013 til Haderslev, hvor vi i en 1800 m2 stor produktionshal samt i 400 m2 stort kontor udvikler, færdigproducerer og servicerer maskiner og anlæg. Med vores værksted beliggende i Haderslev befinder vi os lige syd for trekantsområdet.

Grundfilosofien i ReTec er produktion og salg af enkle og robuste kvalitetsmaskiner og anlæg. Dette er et vigtigt parameter for os, da vi på den måde ønsker at opbygge troværdige og langvarige kunderelationer. For at fremstå som en pålidelig og effektiv samarbejdspartner, står vi altid klar med eget værksted samt uddannet personale. De mest gængse reservedele haves på lager og leveres hurtigst muligt, ligesom special reservedele oftest kan leveres indenfor 24 timer.

På vores hjemmeside kan du læse mere om de maskiner, som vi sælger og servicerer, samt du kan finde information om vores standardproducerede maskiner. Udover vores standardmaskiner har vi med vores egen automations- og konstruktionsafdeling mulighed for at tilbyde specialfremstillede maskiner og anlæg ud fra specifikke kundeønsker.

Vi er i 2016 blevet kåret som Gazelle af Børsen. Det er dejligt at vide, at vi er på rette vej igen, så vi kan fortsætte vores trend med Gazellekåringer fra 2007, 2008 og 2009.

 

Privatlivspolitik

Du kan læse om vores privatlivspolitik og cookiepolitik her: Privatlivspolitik ReTec Miljø ApS og ReTec Automation ApS og cookiepolitik

 

 

 

ReTec profil brochure

 

ReTec Gazelle 2016

 

Vær et skridt foran...