ReTec serviceafdeling

 

ReTec serviceafdeling

Fra vores værksted i Haderslev sender vi vores servicemontører ud. De er specialuddannede til at identificere og løse problemer på maskiner såvel som på anlæg. Gennem årene har vi opbygget stor erfaring inden for større og mere komplekse projekter.

Vi har altid de mest gængse reservedele på lager og er klar til at levere disse hurtigst muligt. Er der tale om specielle reservedele, kan de typisk leveres inden for 24 timer.

Kundepleje

Når du har fået leveret din maskine eller anlæg, tager vores serviceafdeling over og sørger for at yde den optimale service for at sikre, at driften opretholdes. I tilfælde af driftstop kan vi i mange tilfælde løse problemet ved hjælp af telefonisk assistance. Hvis det ikke er tilfældet garanterer vi, at der afgår en servicemontør fra vores værksted i løbet af få timer.

Kvalitetssikring

For at sikre, at kvaliteten af service og reparationer stemmer overens med aftalen, udfylder vores servicemontører altid servicerapporter. Det er med til at give både kunden og os et godt overblik over, hvad der er blevet udført på maskinen, og er dermed en sikkerhed for, at maskinen eller anlægget lever op til de angivne krav og samtidig at serviceniveauet er i orden.

Serviceaftale

Vi ved, hvor hurtigt noget kan gå skævt i forbindelse med driften, hvis en maskine eller anlæg ikke vedligeholdes tilstrækkeligt. For at undgå unødvendige driftstop anbefaler vi en serviceaftale. Med den servicerer vi maskinen eller anlægget med aftalte intervaller. Bliver maskinen eller anlægget regelmæssigt gennemgået, forlænges den samlede levetid betydeligt.

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Bart Lansink

After Sales Service

Mail: bla@retec.dk
Tlf: +45 7370 9250

Henrik Thomassen

Servicemontør

Mail: hbt@retec.dk
Mobil: +45 5121 0371

Ralf Petersen

Servicemontør

Mail: rpe@retec.dk
Mobil: +45 2344 0986

Tilmed dig nyhedsbrevet