XR mobil-eElektrisk shredding

Et overblik over dine fordele
- Mobilt neddelingskoncept med elektrisk drev
- Robust design med høj modstand overfor fremmedlegemer
- Høj materialekvalitet med høj kapacitet
- Lave vedligeholdelsesudgifter
- Lavt støjniveau

Effektiv mobil elektromekanisk neddeling af affald og træaffald

XR3000 mobil-e er et revolutionerende maskinkoncept inden for mobil neddeling af affald. Det udnytter mange fordele ved et elektromekanisk drev uden at skulle give afkald på fordelene ved en mobil maskine. Dette giver dig maksimal effektivitet og fleksibilitet.

Ligesom alle andre XR-produkter er XR mobil-e også udstyret med det energieffektive UNTHA Eco Drive. Dette sikrer dig, at dine driftsomkostninger minimeres, og at materialekvaliteten maksimeres. Nøglefunktionen: I modsætning til dieseldrevne og dermed energisyndende, støjende mobile maskiner, der er skadelige for miljøet, neddeler XR-mobil-e 100 % elektrisk. I forbindelse med neddelingsprocessen er XR mobil-e forbundet til strømforsyningen med en hurtig quick fastener. Dine medarbejdere og dine naboer såvel som miljøet drager fordel af denne funktion ud over de økonomiske fordele, som det medfører.

Mobilitet sikres ved hjælp af et pålideligt understel med larvefødder i en kombination med en lille benzinmotor. XR mobil-e kan let flyttes til ethvert sted via fjernbetjening. Med en lang række udskiftelige sold og knive kan neddeleren konfigureres i henhold til kundens outputspecifikation. F.eks. er en ensartet 30 mm størrelse eller en 400 mm størrelse begge opnåelige, ligesom alt derimellem også er. Dette betyder, at XR mobil-e med lethed kan kværne pladskrævende dagrenovation, erhvervs- og industriaffald, bygningsaffald eller træaffald for at producere et homogent alternativt brændstof til affald til energi, cement, forgasning eller biomasse markeder. Derudover giver et højdejusterbart udkastbånd og en valgfri magnetisk separator dig alt, hvad du har brug for for at få et effektivt betjent og mobilt neddelingssystem.

Tilslut - Neddel - Flyt

Flyt denne mobile neddeler til affald til forskellige lokationer – hvad enten om det er indendørs eller udendørs på din lokation og tilslut den til strømforsyningen med en quick fastener.Miljørigtig neddeling

XR3000 mobil-e kan arbejde med følgende materialer:

  • Industriaffald
  • Husholdnings- og erhvervsaffald
  • Rest tømmer
  • Skrot træ (f.eks.: konstruktions tømmer)
  • Plastballer og meget andet 

Brochure

Til store mængder, både mobil og staionær

XR2000, XR3000, XR3000 mobil-e

Viden om andre produkter fra UNTHA: 

Til hovedsiden for UNTHA produkter

Video

Film om mobil elektrisk neddeler UNTHA XR mobil-e:

 

Vær et skridt foran...