ReTec Miljø deltager på HI 2019

ReTec Miljø deltager igen på industrimessen i Herning fra den 1.-3. oktober 2019. Det er anden gang ReTec deltager på messen, som er en god mulighed for at vise de mange forskellige affaldshåndteringsløsninger som der med tiden er blevet udvikler. Netop på industrimessen vil der blive lagt vægt på løsninger, som enkelt og let kan integreres hos den enkelte virksomhed, så der kan spares tid og penge på virksomhedens restproduktion eller affald. 

Transport af luft - nej tak
Der er ingen økonomi i transport af luft. På messen vil ReTec fremvise en ballepresser, Balex 25, som er egnet til at komprimere pap eller plastik. Som navnet fortæller, sammenpresses - naturligvis kildesorteret - materiale til baller, hvis dimensioner passer til opbevaring på EUR-paller. Det er simpelt, effektivt og sikkert for brugeren at betjene ballepresseren. En unik funktion på netop produkterne fra producentern EUROPRESS er det såkaldte SMART SYSTEM. 

Systemet kommunikerer med og vejleder brugeren, og bestiller selv tømning på det rigtige tidspunkt. Via fjerntjenesten i SMART-systemet kan der hurtigt ydes hjælp i problemstillinger, som sikrer at maskinen hurtig er klar til brug igen. Specielt i de større modeller, som komprimatorer, kan det være svært at vide, hvornår der skal bestilles tømning. Tit vil chaufføren komme ud for, at han kører med en ikke fuldt komprimeret container, hvilket for kunden er spild af penge. Ved ballepressere og komprimatorer fra EUROPRESS hører dette fortiden til, takket være SMART-systemet, hvor niveauovervågning foregår automatisk og kunden vil dermed have færre tømninger. 

Neddeling af forskelligt affald
ReTec vil også udstille en simpel model af en neddeler, hvor princippet tydeligt ses. Den helt klare fordel ved en neddeler er, at den er i stand til at gøre større materiale mindre, hvormed genanvendelsen bliver mere simpel. Alt kan neddeles til ukendelighed. 

ReTec har i mange år - gennem deres sikkerhedsmakuleringsbiler - været med til at sikre at personfølsomme data er blevet korrekt destrueret. Siden GDPR-forordningen trådte i kraft er der kommet en stigende efterspørgsel på bilerne - både i Danmark og udlandet. Makuleringen omfatter ikke kun vigtige papirer, men i lige så høj grad it-udstyr som harddiske.

Mulighederne er mange, det kunne også være neddeling af virksomhedens restproduktion, som på denne måde kunne indgå i virksomhedens cirkulære økonomi. 

 

Vi glæder os til at tage imod dit besøg.
Husk at du kan hente din billet via dette link: 
https://www.hi-industri.dk/besoeg-messen/hent-fribillet 

STAND H 6176

 

Tilmed dig nyhedsbrevet