ReTec Recyclingtechnik

ReTec opretter selskab i Tyskland

Thomas Jessen og Kjeld Jensen har længe gået med tanken om at oprette et tysk selskab. Med den stigende efterspørgsel på firmaets succesrige produkter til genvindingsindustrien, er selskabet nu blevet en realitet. 

Den 13. februar stiftede de sammen med Tim Krüger, som er ansat som direktør, søsterselskabet ReTec Recyclingtechnik GmbH. Tim Krüger kender de fra branchen, hvor han i mere end 11 år har beskæftiget sig med salg af maskiner til genvindingsindustrien og derfor er et rigtig godt match. Tim Krüger ser frem til at være med til at udbrede kendskabet til ReTecs løsninger.

"Vi har fundet den rette og meget kompetente samarbejdspartner til vores tyske afdeling", fortæller adm. direktør Thomas Jessen, ReTec Miljø ApS. "Siden persondataloven trådte i kraft, har vi fået mange flere forespørgsler på vores mobile sikkerhedsmakuleringsanlæg - også i Tyskland. Netop her skal Tim Krüger være i tæt dialog med kunderne. Det er dog ikke kun makuleringsbilen, som er interessant. Det samme gælder vores balleåbnere, som efterhånden har fået mange forskellige anvendelsesformål og sidst men ikke mindst vores genbrugsgipsanlæg. Vi er glade og positive overfor den rejse, som ReTec har begivet sig ud på", slutter Thomas Jessen. 

Vær et skridt foran...