Sortering med Ecostar sigter

Sociale medier årsag til nyt samarbejde

ReTec bliver eneforhandler af Ecostar-sigter i Danmark

Den digitale verden kan være uoverskuelig, men den kan også bidrage til at udbrede kendskab til produkter og varemærker på en helt anden måde end man kunne for bare 10 år siden. Det var derfor også via de sociale medier, at ReTec i 2020 blev opmærksom på et italiensk firma, som minglede med nogle af de store drenge og kendte mærker indenfor recyclingbranchen. "Nogle af disse kvalitetsbrands er vi allerede forhandler af, og vi kunne se, at Ecostar havde samme høje standard. Efter nogle undersøgelser var det derfor oplagt at kontakte dem og høre om mulighederne for at indgå et samarbejde. Heldigvis var de positive - og også glade for at få en fod ind på det danske og svenske marked", fortæller Thomas Jessen, kommerciel direktør hos ReTec, med et smil.

Ligesom de gamle romere var dygtige til at bygge ting, er Ecostar det også. Deres sorteringsmaskiner er opbygget omkring et patenteret skivesystem med enten seks eller ottekantede skiver, som med en fænomenal hastighed kan sortere stort set alt slags materiale med en kapacitet på op til 200 t/h, inkl. vådsortering. De kompakte maskiner kan nemt integreres i eksisterende anlæg og fås som både stationære og mobile på larvefødder. 

Ecostar = økostjerne

Ecostar´s sorteringsmaskiner kan udover at operere på diesel også køre på strøm. Det gør dem til en meget fleksibel og omkostningseffektiv sigte, hvor man kan spare op til 70 % på forbruget sammenlignet med traditionelle sigtesystemer. Sammen med deres anti-tilstopningssystem og høje sorteringskapacitet gør det sigterne til et miljøbevidst valg. "Og i en verden, hvor der er stigende fokus på bæredygtighed og rentabilitet, er en sigte, der både er grøn og effektiv, en spiller som man bør have i folden", tilføjer Thomas Jessen.

 

Ønsker du mere information om sortering med Ecostar´s sigter, kan du læse mere her

Vær et skridt foran...