Unthas produktprogram - neddelere

Tænk. Gentænk. Tænk anderledes. Tænk nyt.

Vi kan ikke løse problemer ved hjælp af den samme tankegang, der forårsagede dem. At mestre globale udfordringer kræver en ny måde at tænke på, en ny tilgang og dygtige eksperter, der leverer målrettede løsninger.

Sådan lyder ordene, når verdens største messe for plast og gummi – K-2019 – løber af stablen fra den 16.-23. oktober i Düsseldorf. UNTHA deltager på K-2019, hal 9, stand B56.

Plastprodukter støder vi på hele tiden og det nye buzzword ”plast” ligger på alles læber. Derfor er det super relevant, når den førende messe for plast- og gummiindustrien har sat cirkulær økonomi øverst på dagsorden.

Fokus på ressourcer og bæredygtig genanvendelse er også blandt kerneområderne for produkterne fra UNTHA, som leverer neddelingsløsninger til forskellige typer indenfor genanvendelse, industriaffald og resttræ. Dette sparer værdifulde råmaterialeressourcer, eliminerer store mængder affald og genvinder værdifuld energi - alle vigtige faktorer for, hvordan en virksomhed ser sig selv og dets bidrag til bæredygtig miljøbeskyttelse.

Når det kommer til plast, har UNTHA valgt sin egen vej, som gør dem til Premium producent af neddelere. En række forskellige skæresystemer og tilpassede løsninger gør deres løsninger klar til selv de hårdeste opgaver.

 

UNTHA tilbyder en række af skæresystemer; individuelle og tilpassede løsninger

UNTHA plastneddelere er udviklet specifikt til behandling af plast. De er velegnede til behandling af alle former for plast, lige fra folier, klumper, profiler, fibre, bånd, PET-flasker, skum, til postforbruger affald, produktionsaffald etc. Takket være en række forskellige skæresystemer, rotordiametre, rotorformer og knivstørrelser, kan maskinerne tilpasses til den enkelte kundes individuelle behov og er derfor velegnede til termoplast, duroplast og elastomerer.

"Intet er umuligt, alt kan lade sig gøre”, er shredding specialistens motto. Især i situationer, hvor standardiserede neddelingssystemer når deres grænser, kommer de robuste, pålidelige og afprøvede UNTHA 4-aksel-shreddere ikke til kort. De skiller sig ud med deres høje pålidelighed, deres modstand mod urenheder og deres brede anvendelsesspektrum. Desuden er de 1-valsede neddeler fra UNTHA ekstremt alsidige og i stand til at klare en lang række forskellige materialer.

"Kunder værdsætter vores individuelle løsninger. De kommer til os med materialer, der er vanskeligt at bearbejde og de er overbeviste om, at vi gør os umage for at vende tilbage med en løsning, som løser deres behov, forklarer Johan Thyssen, ReTec Miljø.  

Vil du vide mere om UNTHAs produkter, finder du mere på vores hjemmeside via dette link: UNTHA shredding solutions

Vær et skridt foran...