SP600 - efterbehandling af plastik

Ny teknik forbedrer efterbehandlingen af plastik i Smicon forbehandlingsanlæg til KOD

Smicon SP600 - post processing plastics - ReTec

Smicon har færdiggjort udviklingen af ​​en ny maskine, SP600. SP600 er en skruepresse med en diameter på 600 mm. Det er den første maskine, som kan procesbehandle plaststrømme fra SMIMO-bioseparatorerne (120 eller 160) yderligere ved vægtreduktion. Smicon SP600 er et robust system, hvor kabinettet og chassiset er lavet i rustfrit stål. SP600 adskiller den resterende fugtighed fra emballagen, hvilket resulterer i en lettere emballagestrøm og en besparelse på op til 50% i bortskaffelsesomkostninger. Derudover sikrer separationsprocessen et højere udbytte af organisk affald ved netop at presse den sidste rest ud af emballagen.

SP600 er velegnet til en høj kapacitet (30 m3/time) og har en mere kontrollerbar proces på grund af skruepressens store diameter.

SP600 er en fremragende maskine med følgende fordele:

  • Med Ø 600 mm skruen er SP600 perfekt til store kapaciteter (30 m3/h). Dette resulterer også i en længere periode, hvor produktet vil være i SP600 og det fører til et renere produkt.
  • SP600 er udviklet til at afvande både ind- og udvendigt for at opnå en yderst effektiv afvandingsproces.
  • De medfølgende kontrolpaneler er designet til at opnå en optimal vægtreduktion i emballagen og minimal slidtage på maskinen, da de justerer maskinens effekt baseret på input fra den forrige maskine.
  • De pneumatiske enheder på SP600 sørger for, at der er et konstant og et jævnt fordelt tryk omkring emballagen for at forbedre resultatet.
  • Mere organisk affald, som kan benyttes til dyrefoder eller til biogas
  • Op til 50% reduktion i bortskaffelsesomkostninger for emballagen

Læs mere om filterskruepresser fra Smicon her.

Video

Video hvor maskinens output automatisk tilpasses til inputtet fra den forrige maskine (her ses med en mindre mængde input/output):

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...