EPS presse - flamingopresse

EPS Presse

Transport af luft - nej tak. EPS (ekspanderet polystyren) nu kendt som Airpop (engineered air) har en meget stor volumen, men en meget lille vægtfylde idet airpop består af 98 % luft. Ofte vil en fyldt container på eksempelvis en genbrugsplads blot veje op mod max. 150 kg. Dermed er der en stor udgift forbundet med at skulle køre materialet afsted til den videre genanvendelse, og alt for ofte vælges der en anden løsning, hvor ellers forholdsvis rent materiale - som kun har været anvendt til at beskytte eksempelvis et tv under transporten ville kunne blive genanvendt. 

Takket være ReTec's effektive EPS presse, kan du både spare penge på transporten og samtidig være med til at reducere CO2 udslippet ved at reducerer volumen.

ReTec EPS Presse

ReTec's EPS presse reducere volumen effektivt. Det sammenpressede materiale kommer stille ud ad pressekanalen i blokform og kan skæres, så det passer til længden på en EUR-palle, hvorved det let kan opbevares. Pressen er ideel til genbrugspladser og virksomheder, som har større mængder af airpop ex. emballage samt fødevare- og fiskekasser.

Maskinen har en simpel betjening og kan anvendes til alle densiteter af airpop.
Volumen reduceres op til 50:1

Tekniske data

Her lidt mere information omkring ReTec EPS Presse - REP 200

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Kjeld Jensen

Ejer

Mail: kje@retec.dk
Mobil: +45 4063 2226

Jan F. Pedersen

Salgskonsulent

Mail: jpe@retec.dk
Mobil: +45 7370 9256

Johan Thyssen

Salgskonsulent

Mail: jth@retec.dk
Mobil: +45 3131 9483

Bart Lansink

After Sales Service

Mail: bla@retec.dk
Tlf: +45 7370 9250

Tilmed dig nyhedsbrevet