Metalsortering

April 2023: Ny teknologi til finsortering af metaller; Hvad du skal vide

State-of-the-art sortering af metaller fra 4 mm med ny Redwave XRF Fine

Så er der nyt til metalindustrien!

Med den nyeste teknologi og en forbedret maskine fra Redwave kan man nu finsortere metaller fra 4-25 mm med XRF Fine!

Det betyder højere renhedsgrader og en endnu hurtigere ROI. Den nye model har 30 % flere sensorer og 90 % mere energieffektive ventiler end konkurrerende maskiner og sætter dermed nye standarder i industrien. Derudover er transportbåndet videreudviklet, så det forhindrer materialet i at rulle, således at det nemmere kan sorteres ligesom også maskinens kompakte design gør det nemt at integrere den i eksisterende anlæg.

Se en video af XRF Fine her:

Redwave XRF Fine - ReTec

Afvandingspresse til Sverige

Denne afvandingspresse er snart på vej til en kunde i Sverige.

Her skal maskinen bruges til at separere madaffald fra emballagen, som de modtager fra butikker. På den måde kan madaffaldet opnå en god kvalitet, inden det skal videreforarbejdes til biogas, mens emballagen kan recycles.
Kunden er dermed allerede nu klar til adskille madaffald fra sin indpakning, som den nye lov, der træder i kraft pr. 1. januar 2024, kræver.

Vil du vide mere om afvandingspressen kan du læse mere her.

Afvandingssnegl - ReTec 

AFFALD - i orkanens øje

Den 24. maj kan du finde os som udstiller på Dansk Affaldsforenings konference, AFFALD, der denne gang finder sted i Nyborg.

Konferencens tema er "i orkanens øje", hvilket både den kommunale affaldssektor med 2020-klimaaftalen, producentansvar, øget affalds- og økonomisk tilsyn m.fl. samt også de private aktører i den sidste tid kan have følt det som med øgede krav og større efterspørgsel og sporbarhed.

På AFFALD kan du møde Peter Ry Schmidt og Hans Jacobsen, som er klar til at hjælpe med viden om alt fra sortering og neddeling til affaldskomprimering og biomasse-bearbejdning.

Kig gerne forbi vores stand, hvis du lægger vejen forbi Nyborg.

AFFALD - ReTec

Vær et skridt foran...