Harddisk neddeler

Jan. 2023: Specialbygget harddisk shredder på kroghejs

ReTec tilvirker forskellige løsninger til affaldsbranchen. Efter et specialønske fra en kunde har vi konstrueret og opbygget en harddisk shredder på kroghejs, hvor der kan neddeles op til 150 harddiske i timen.

Se en video af harddisk shredderen på kroghejs her.

Idriftsættelse af en "zero-waste solution"

Lige før jul idriftsatte vi en zero-waste solution ved en kunde. Linjen, som er den første af to identiske linjer, består af en ReTec balleåbner, en ReTec tromlesigte og en Untha RS40 neddeler.

Begge linjer skal åbne SRF-baller og erstatter, som et alternativt brændsel, tilsammen ca. 100.000 tons kul pr. år og fodrer cementfabrikkens calciner med 20 tph og hovedbrænderen med 10 tph.

Efter at ballerne er blevet åbnet i balleåbneren og overstørrelser er sorteret fra i tromlesigten, neddeler Untha-neddeleren plastik wrappen fra ballerne til <50 mm, som dermed bliver en del af brændslet - en zero waste løsning.

Som man kan ane på billederne, så var det en kold idriftsættelse med minus 14 grader.

Læs også mere om vores balleåbner her.

Idriftsættelse af zero waste solution - ReTec

Idriftsættelse af zero waste solution 2 - ReTec

Idriftsættelse af zero waste solution 3 - ReTec

Demotur med Star Select S60 stjernesigte

I uge 10 kommer den helt nye 3-fraktioners stjernesigte Star Select S60 til Danmark. I dén uge har du mulighed for at se den i drift - og måske også afprøve den i dit eget materiale.

Stjernesigten sigter bl.a. biomasse, kompost, bark, affaldstræ og flis. Her kan den opnå en kapacitet på op til 300 m3 pr. time.

Som noget nyt har sigten det nyudviklede Duramax renseelement, som gør, at stjernerne automatisk renser sig selv. Det reducerer slitagen og gør det nemmere at sigte våde og klistrede applikationer. Derudover har den QuickChange system (hurtig skift af valsen) og SplitSpeed (individuel hastighed af sigtevalsen for optimal placering af uønskede letvægtsmaterialer, så de nemt kan fjernes med en vindsigte).

Kontakt Peter Ry Schmidt på tlf. 40 91 59 46 eller på email prs@retec.dk for mere information.

Læs mere om S60 her eller se den i video´en herunder. 

Stjernesigte Star Select S60 - ReTec 

Se en Teuton Z50 neddeler!

Til foråret planlægger vi en demo-tur med den 1-valsede grovneddeler Teuton Z50. Neddeleren, som kan køre med sold, æder stort set alt materiale fra have/park affald til stort brændbart til jernbanesveller, dæk og madrasser.

Hvis du gerne vil se den, eller måske endda gerne vil prøve kræfter med den i dit eget materiale, så kontakt Peter Ry Schmidt på tlf. 40 91 59 46 eller på email prs@retec.dk.

Læs mere om Z50 her eller se den i video´en herunder.

Grovneddeler Teuton Z50 - ReTec

Vær et skridt foran...