Neddeling

Okt. 2020: Kompakt neddeler viser tænder

CR2000 - Pakkeløsningen til komplicerede krav og høj kapacitet

Unthas CR klasse er specielt udviklet til vanskelige neddelingsopgaver med alt fra for-neddeling af plastik til materialer sammenpresset i baller. Den 1-valsede neddeler har et bredt udvalg af knive samt et højt drejningsmoment inkl. en sikkerhedskobling, som sikrer en høj ydeevne og ensartet output.

Se her en video af neddeling af plast og læs mere om CR2000 her

Untha CR2000 Video

Leverandørnyt - JENZ

Næste skud på stammen af sønderdelere

Der er vokseværk hos JENZ, da der både er en ny BA 916 og BA 926 på markedet. Fælles for dem begge er:

 • Ny motor - Stage V
 • Op til 88 % hurtigere rotorhastighed
 • Op til 58 % hurtigere indtræksbånd
 • Nem og intuitiv betjening via det forbedrede Easy2 system
 • Er klar til at arbejde på kun 1 minut 

Bliv klogere på de to maskiner her, eller kontakt JENZ specialist Peter Ry Schmidt på tlf. 40 91 59 46 eller email prs@retec.dk.

JENZ Individual

 Som noget helt nyt tilbyder JENZ, at man kan tilpasse sin maskine 100 % til ens behov og ønsker; de kalder det for JENZ Individual. F.eks. kan man få: 

 • Flere aksler
 • Specielle sold
 • En special E-version
 • Flere udførings-kombinationer
 • Specielle dæk
 • Og meget mere

Se her en video på en specialbygget HEM 583 R på en Volvo lastbil, hvor føreren både kan overnatte i sit førerhus samt betjene kranen separat.

 Specialbygget HEM 583R

Læs her om den specialbyggede elektriske BA 725 EL, som sidste år fik et nyt hjem i et forarbejdningsanlæg ved Augsburg i Tyskland:Specialbygget Elektrisk BA725 EL

 Leverandørfokus - Guidetti

Vi har et samarbejde med italienske Guidetti, én af eksperterne i kabelgranulering. De er fremragende til at få kobber eller aluminium adskilt fra plastik, og har hertil et meget bredt produktprogram, som passer til kapacitet og kvalitet. Læs mere på vores hjemmeside her. 

Her ser du et stort anlæg, hvor output er i fineste kvalitet.

Hvor hurtig er du?

Affaldssortering med robotter bliver mere og mere udbredt og bidrager udover øget effektivitet også med mere sikkerhed i korrekt sortering. AI-robot teknologien arbejder lynhurtigt hos en ZenRobotics Fast Picker, som kan klare op til 8000 picks i timen. Den sorterer med lethed forskellige letvægtsmaterialer fra hinanden og lærer hele tiden - du kan endda nemt lære den at genkende nye materialer, hvis de dukker op i dit flow og skal sorteres. Læs mere om hjernen bag AI her.

At AI-sortering er fremtiden illustreres yderligere i bygningen af et nyt sorteringsanlæg i Finland, hvor der indgår hele 12 robotarme, som sammen med den nyeste teknologi integrerer to forskellige slags forarbejdningslinjer.

Her ser du en video af ultra hurtig fast picker:

Fast Picker

Vær et skridt foran...