Sortering med stjernesigte i 3 fraktioner

Marts 2023: Ny video med 3-fraktioners stjernesigte i kompost

Blå himmel, blå maskine - en demo med Star Select S60

Der var en blandet landhandel rent vejrmæssigt, da vi i uge 10 fremførte den nye stjernesigte fra Eggersmann, Star Select S60, ved forskellige virksomheder: Iskold luft, regn og sne blev afløst af blå himmel med hvide skyer og solskin. Sigten lod sig dog ikke påvirke af vejrliget og arbejdede sig uden at kny igennem både nyt og gammelt have/parkaffald samt kompost. 

Se videoen med den nye og forbedrede S60 i aktion i kompost, hvor der sigtes i 3 frakioner:

Star Select stjernesigte i kompost - ReTec

En hilsen fra Grønland

For nylig fik vi en hilsen fra en glad kunde i Grønland, som sidste år fik leveret en flaskeknuser. Den blå flaskeknuser bliver fødet manuelt med glasflasker - og dem er der mange af, som I kan se på billedet.

Kunden udtaler: "Kværnen kan virkelig bestille noget, og der er stor tilfredshed blandt brugerne – rigtigt godt".

Har du brug for en flaskeknuser, eller vil bare vide mere om dem, så kan du læse mere her.

ReTec flaskeknuser - hilsen fra Grønland

Til Dealers Meeting ved Untha 

For nylig var vores danske og svenske salgsafdeling til Dealers Meeting (leverandørbesøg) ved Untha i Østrig sammen med de øvrige forhandlere i verden og fik den nyeste viden omkring de elektriske nedddelere. 

Udover tid på skolebænken var der erfaringsudveksling ligesom der også blev udført demo´er: Her blev både RS, XR og ZR linet op og fremvist i forskelllige materialer, bl.a. neddeling af stort brændbart, affaldstræ, WEEE, non-Fe metaller og dæk; et imponerende maskineri, der leverer homogent output i den ønskede størrelse - hver gang.

Du kan læse mere om Untha neddelere her.

ReTec på besøg ved Untha

Untha Dealers Meeting 2023 - ReTec

Untha fremviser neddelingsmaskiner - ReTec

Untha XR neddeling af dæk - ReTec 

Deltagelse på LOOP

Den 26. og 27. april deltager vi med stand nr. 63 i LOOP i København. Ligesom sidste år finder det igen sted på Lokomotivværkstedet.

Vi glæder os til et par dage fyldt med recycling, genanvendelse og cirkuær økonomi, på at blive inspireret og få ny viden, på at høre spændende foredrag og blive klogere på nye teknologier og naturligvis også på at møde nye og gamle bekendtskaber.

Skal du med? Så kan du få en gratis billet her.

ReTec deltager på LOOP 2023 

Vær et skridt foran...