Optimering af sortering

Jan. 2021: Big Brother "Mate" holder øje med din sortering

Redwave "Mate" optimerer din sortering

Har du en makker, som du ved altid passer på dig og vil dit bedste? Én som hele tiden har fugleperspektivet i orden og som utrætteligt forbedrer det eksisterende arbejdsflow?

Hvis ikke, at du har det, har Redwave måske løsningen; De vandt i efteråret 2020 to fornemme globale miljø-orienterede priser for deres innovative og intelligente software "Mate", som løbende holder øje med og samtidig optimerer sorteringsprocessen i anlægget. 

Se en video om den nye sorteringsmakker her og bliv klogere på, hvad "Mate" kan:

Redwave Mate

Den stritter me´ æ bak...!?

Nihot´s SDM vindsigte er en kompakt og selvkørende vindsigte, opbygget på larvefødder. Det giver maksimal mobilitet samtidig med, at sorteringskvaliteten af lette og tunge materialer er i top. Vindsigten tager udgangspunkt i SDi modellen, som er blandt Nihot´s mest driftssikre og alsidige separatorer.
Fordele ved vindsigten med den "tunge bagende":

  • Bånd til tunge fraktioner
  • Under ibrug kan indstillingerne justeres, så optimal sortering sikres
  • Lavt forbrug takket være en recirkulations vifte (færre luftkanaler)
  • Lav vedligeholdelse betyder reduceret down-time
  • Reducerede driftsomkostninger pga. få sliddele
  • Kan håndtere mange typer af affaldsstrømme
  • Indbygget sten-fanger som forhindrer blokering af luftkanalerne

Se en video af den mobile vindsigte her:

Nihot SDM 800 vindsigte på larvefødder

Hvad er ReTec´s DNA

Kreative mennesker med en meget præcis streg

Når man ønsker én af vores løsninger, gør vi altid rigtig mefet ud af, at de er tilpasset 100 % kundens behov. Det før vi i vores konstruktions- og udviklingsafdeling, hvor vi med salgsafdelingen som bindeled overfor kunden, har et team af dedikerede konstruktører, som med stor teknisk forståelse og know-how præcist beregner og tegner den endelige løsning vha. de nyeste 3D-programmer.

De har in mente, at løsningen skal være så robust og enkel som muligt og samtidig opfylde kundens krav.

Når man ønsker én af vores løsninger, gør vi altid rigtig meget ud af, at den er tilpasset 100 % kundens behov. Det gør vi i vores konstruktions- og udviklingsafdeling, hvor vi med salgsafdelingen som bindeled overfor kunden, har et team af dedikerede konstruktører, som med stor teknisk forståelse og know-how præcist beregner og tegner den endelige løsning vha. de nyeste 3D-programmer.

De har in mente, at løsningen skal være så robust og enkel som muligt og samtidig opfylde kundens krav. Det er også her, at vi sikrer, at løsningen lever op til diverse krav indenfor maskinsikkerhed og CE-mærkning, og at eventuelle hensyn til miljøet bliver tilgodeset.
Få her et lille indblik i vores konstruktionsafdeling

Konstruktionsafdeling

Vær et skridt foran...