Ecostar Easy One sigte - ReTec

Easy One - designet til at sortere træ, kompost, dæk og neddelt C&D

Ecostar Easy One er en stationær sigte, der er specielt udviklet til virksomheder, som har behov for at få bearbejdet kapaciteter på op til 60 tons pr. time på allerede neddelte materialer. Hvorfor neddelte materialer, spørger du?

Lad os f.eks. tage bygge- og nedrivningsaffald (C&D), som generelt er en blanding af skrot, stål, beton, papir og glas, der normalt er forurenet med klæbemidler eller andet snavs. Separeringen af ​​materialet med Easy One optimeres, når inputmaterialet er neddelt, hvilket betyder maksimeret produktivitet, der bliver til lavere omkostninger for virksomheden. Det neddelte C&D fordeles ligeligt på hele sigtedækket og på de flade profilskiver, der med op- og nedadgående bevægelser effektivt separerer materialet. Finfraktionen falder ned under sigtedækket og passerer gennem mellemrummene mellem skiverne, mens resten af materialet når enden af sigtedækket. Resultatet er en ren fraktion, klar til genanvendelse.

Ecostar Easy One sigte fra siden - ReTec

Specifikt for C&D kan Easy One levere output i to fraktioner med Easy One 3000-modellen, og i 3 fraktioner med 4000-, 5000- og 6000-versionerne. Når det kommer til kompost, kan Easy One håndtere en kapacitet fra 25 T/H op til 45 T/H med 20-100 i outputstørrelse. Takket være formen på skiverne undgås der brodannelse på sigteoverfladen. Da komposten ikke hober sig op, betyder det minimalt slid på skiverne og reduceret risiko for tilstopning og deraf følgende nedetid. Det giver dermed en maksimal kapacitet og minimal slidtage og vedligeholdelsesomkostninger.

I forhold til træ bearbejder Easy One alle slags træ og er meget egnet til virksomheder, der 1) arbejder med lave til mellemhøje kapaciteter 2) har behov for at optimere pladsen og 3) har brug for en maskine med et lavt energiforbrug. Når der arbejdes med træ, reduceres vedligeholdelsen kraftigt, hvilket er en stor fordel, hvis anlægget kører i døgndrift.

Sidst, men ikke mindst; dæk. Easy One er yderst egnet til neddelte dæk, da skiverne fungerer som en "shaker", hvilket betyder, at de præcist kan adskille materialet i dækrester og overstørrelse.

Egnet til lave og mellemhøje kapaciteter

Materiale Kapacitet tons/time
Træ 30-60
Kompost 25-45
Dæk 4-16
Neddelt C&D 5-30

Op til 14 forskellige indstillinger

Easy One kan fås i 4 versioner: 3000, 4000, 5000 og 6000 med et sigtedæk mellem 3-6 meters længde. Jo lavere kapacitet, desto kortere sigtedæk. I 3-meters versionen kan vælges mellem 5 konfigurationer, mens der ved de 3 længste versioner er mulighed for at vælge op til 14 forskellige indstillinger af sigtedækket. Afhængig af hvilket materiale, der skal sorteres, er der mulighed for at få et output i 2 eller 3 fraktioner med 20-100 mm i outputstørrelse.

Robust og nem at betjene

Ecostar Easy One sigte forfra - ReTec

Easy One´s robusthed kommer ikke kun fra materialerne i høj kvalitet, som sigten er bygget af, men også fra designet af trækakslerne der reducerer metaltræthed og vibrationer, som forårsages af tungere materialer. Det betyder, at slidtage og den daglige rengøring/vedligeholdelse minimeres og dermed, at driftsomkostningerne reduceres. Derudover er den kun 1,3 meter brede maskine nem at integrere i allerede eksisterende anlæg.

 

Brochure

Læs mere om Easy One i denne brochure

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...