Ecostar Hextaxt stationær sigte - ReTec

Ecostar Hexact - opbygges i moduler for maksimal effektivitet

Hexact er en stationær sigte, som kan opbygges af moduler. Den er designet til at separere selv de mest vanskelige materialer uden at gå på kompromis med performance, høj renhedsgrad i sorteringen, kompakt størrelse og et lavt energiforbrug. Afhængig af hvilket materiale der skal sigtes, kan sigten udstyres med DDS, SWAT eller HDDS teknologi.

Høj produktivitet

Hexact er standard udstyret med DDS, som giver mulighed for at sigte materialet lynhurtigt (1 meter i sekundet). Dermed opnås der høje kapaciteter på op til 200 tons i timen samtidig med, at der kun anvendes meget lidt plads. Den unikke DDS-teknologi er også medvirkende til, at der er mulighed for at øge omsætningen på salget af det sorterede materiale.

Ecostar Hexact stationær sigte tværsnit-ReTec 

Hexact er opbygget af komponenter i topkvalitet og det sammen med den høje samlekvalitet er medvirkende til, at driftssikkerheden er høj og vedligeholdelsesomkostninger holdes nede.

Maksimal effektivitet og fleksibilitet

DDS-teknologiens effektivitet gør, at der kun skal installeres en 7,5 kW elektrisk motor for hver 4. meter sigtedæk. Hexact er hygget af kvalitetsmaterialer og kan konfigureres med forskellige diskstørrelser for at behandle ethvert materiale; car fluff, SRF, biomasse, kompost, C&D, slagge, husholdningsaffald, organisk affald, pap og papir, PET, dæk og træ.

Fordele

  • Der kan spares op til 70 % i energiomkostninger ift. traditionelle sigteteknologier takket være det unikke DDS-system, da man kan nøjes med at bruge en 7,5 kW elektrisk motor for at opnå en kapacitet på 20 tons i timen
  • Hexact kan nå høje kapaciteter på op til 200 tons pr. time
  • Da Hexact er meget kompakt ift. traditionelle sigteteknologier muliggør det er reduktion i investeringerne (plads, transportbånd og stålstrukturer) med op til 300 %

Modulært system

Længden på Hexact starter med 2 meter og kan suppleres med extra sektioner á 2 eller 3 meter. Dette system gør det muligt at tilpasse maskinens performance til kapacitetsbehovet samt den tilgængelige plads.

Ecostar stationær sigte Hexact i alle modullængder - ReTec

Hexact kan fås med 2 eller 3 fraktioner samt en totallængde på op til 10 meter.

Hver sektion er udstyret med en aflåsbar låge i hver side, som giver nem adgang til akslernes smøresteder, ligesom der også er monteret en toplåge med aluminiumsramme og et transparent polycarbonat panel med UV-beskyttelse. Alt i alt betyder det nem adgang til service og vedligeholdelse.

Brochure

Brochure om Ecostar Hexact sigte 

Video

Hextact i plast:

 

Hexact i kompost:

Hextact i en blanding af grønt affald og KOD:

 

Hexact i SRF:

Hextact i papir og pap:

 

Hexact i træ:

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...