Ecostar Hextra sigte 3 fraktioner - ReTec

Ecostar Hextra - når fleksibilitet og effektivitet går hånd i hånd

Ecostar Hextra er en mobil sigteløsning, som er yderst effektiv. Kombinationen af sigtens mobilitet og den højt-ydende DDS-teknologi gør, at den er en fremragende maskine, når der er brug for fleksibilitet i hverdagen.

Produktivitet på op til 200 tph

Takket være DDS teknologien er Hextra i stand til at sigte materialer hurtigere (1 meter pr. sekund), og dermed opnå en kapacitet på op til 200 tons pr. time. Det unikke DDS er også med til at opnå en høj renhedsgrad i materialet, hvilket øger omsætningen, såfremt materialet skal videresælges. Derudover bevirker teknologien, at man har brug for mindre af det, og dermed at sigten har et kompakt format.

Ecostar Hextra sigte med åben side -ReTec

Komponenternes høje kvalitet og samlekvalitet, garanterer en høj driftssikkerhed og en reducering i vedligeholdelsesomkostningerne.

Hextra kan udstyres med den såkaldte Smart Hopper; en speciel tragt udviklet af Ecostar. Tragten, der er udskub-bar, har både en doseringssnegl og foldbare sider som gør det muligt for sigten at arbejde i loop med alle neddelere. Det betyder, at man kan undlade investering i en ekstra neddeler, samt at man nemmere kan læsse sigten uden at tænke nærmere over, om fødningen nu også er helt korrekt.

Under transport glider tragten hen over sigtedækket, således at transportdimensionerne formindskes.

Hydrauliksystemet, der driver tragten, betjenes nemt fra det 12” store kontrolpanel og gør, at man hurtigt kan skifte fra 2 til 3 fraktioner.

Fordele

  • Spar op til 70 % i energiforbrug: Takket være DDS-teknologien skal der blot bruges en 7,5 kW elektrisk motor for at få en kapacitet på 20 tons pr. time og energibesparelser på op til 70 % (sammenlignet med traditionelle sigteteknologier). Hextra kan også fås med dieselgenerator, såfremt behovet eller ønsket er hertil.
  • Høj kapacitet: 200 tons pr. time. Hextra kan sigte materialer hurtigere (1 meter pr. sekund) og opnå kapaciteter på op til 200 tons pr. time. Samtidig bruger sigten mindre plads takket være den effektive DDS-teknologi.
  • Kør i loop. Smart Hopper er udstyret med en udskubbesystem, som gør det muligt for sigten at arbejde i loop med alle neddelere
  • Sigten er udstyret med et system, der både overvåger selve sigteprocessen og som muliggør trinløs justering af hastigheden af den. Det betyder, at sorteringshastigheden nemt kan tilpasses eventuelle ændringer i materialesammensætningen og at sigteprocessen optimeres.

Ecostar Hextra sigte vinkel bagfra_ReTec

Tilgængelige versioner for Ecostar Hextra

Hextra kan fås på larvefødder og på kroghejs samt med udgangsbånd til 2 eller 3 fraktioner. Selve sigtedækket fås i længder på mellem 5000 og 7000 mm længde.

Brochure

Brochure om Ecostar Hextra sigte 

Video

Demonstration af Smart Hopper:

 

Hextra i RDF:

Hextra i husholdningsaffald:

 

Hextra i dæk:

 

Hextra i vådt træ:

 

Hextra i C&D:

 

Hextra i metal:

 

Hextra i affaldstræ:

 

Hextra indgår i linje med neddelere:

 

Hextra i kompost:

 

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...