Stjernesigter fra Star Select

Her kan du læse mere omkring stjernesigten S60, som er i programmet:

S60

Terra Select Stjernesigte S60 - ReTec

Stjernesigte med output i 3 fraktioner og ekstrem høj kapacitet.

Leder du efter en sigte, som har en høj kapacitet ved flest mulige materialer, lav nedetid, et kraftigt og samtidigt økonomisk drev? Vil du derudover også gerne have, at den er mobil og fleksibel? Så led ikke længere.

Stjernesigten S60 opfylder alle dine forventninger til en effektiv og innovativ sigteteknik og tilbyder derudover flere fordele. Sigten kan f.eks. både benyttes til biomasse og kompost samt bark, træ og træflis. Kapaciteten ligger på op til 300 m3 pr. time ved 3 fraktioner. Ved at benytte et stort antal af forskellige stål- og gummistjerner og justere indstillingerne, er det muligt at opnå sigtning fra 6-180 mm.
Stjernerne er udstyret med det selvrensende Duramax-system, som samtidig minimerer slitagen; Dermed er det nemmere at sigte våde og "klistrende" materialer. 

For at forberede mellem-fraktionen optimalt til den efterfølgende bearbejdning arbejder de enkelte valser efter den patent-anmeldte Eggersmann Split-Speed fremgangsmåde. Det betyder, at omdrejningstallet for hver valse bliver indstillet til at være variabel og uafhængig af de andre valser, for på den måde allerede i sigteprocessen at placere fremmedlegemer optimalt på sigtedækket, så de kan suges væk med en vindsigte.

S60 er klar til drift i løbet af 5 minutter, og skulle der være behov for at flytte stjernesigten, mens den er i en arbejdsposition, er dette muligt takket være de brede afgangsbånd i ét stykke, som er placeret overfor hinanden.

Det rent elektriske drev (med en dieselgenerator som option) er meget nøjsom og gør stjernesigten både mobil og fleksibel såvel indenfor som udenfor. Den høje fleksibilitet opnås også takket være den store tragt med integreret klapvæg, hvor både størrelsen af bunkeren letter fødningen med hjullæsseren og klapvæggen forhindrer materialet i at tragten overfyldes.

De store låger sikrer let adgang til vedligeholdelsesområdet, ligesom også udskiftning af akslerne sker hurtigt og nemt i blot få trin.

Brochure

Her kan du downloade brochure over Star Select stjernesigter.

Video

Star Select mobil stjernesigte S60:

 

Vær et skridt foran...