Tromlesigter fra Terra Select

Her kan du læse mere omkring de enkelte tromlesigte modeller: 

Tromlesigte T40

Tromlesigten der kombinerer kompakthed og høj kapacitet.

Terra Select tromlesigte T40 - ReTecTromlesigten T40 giver mulighed for at sortere i 2 fraktioner, uanset om det er biomasse, kompost, jord, byggeaffald, metal og meget mere. Afhængig af materialet kan maskinen opnå en kapacitet på op til 100 m3 pr. time takket være sigteoverfladen på 19 m2.

Tromlen har Ø1600 mm og en længde på 4200 mm. Det bevirker, at Terra Select T40 er nem at transportere; Takket være et integreret trækøje på 40 mm kan maskinen også trækkes af en lille lastbil, mens den ved hjælp af en gaffeltruck eller hjullæsser kan bugseres på plads, når den er ankommet til indsatsområdet. Tromlesigten er klar til drift i løbet af kun 5 min.

Ligesom ved de større Terra Select modeller findes der i T40 også en række tekniske højdepunkter: En kraftig dieselmotor, (fås også i fuldelektrisk version), et stort fødeområde og brede transportbånd. Fødekassebåndet har et kraftig tandsremsdrev med tænder i fuld bredde på bånd og trækvalse drev, som forhindrer, at båndet glider, selv med tunge materialer, og sørger samtidig for en regelmæssig fødning af tromlesigten.

 

Tromlesigte T50

Terra Select tromlesigte T50 - ReTec

En fremragende performer i næsten al slags materiale.

T50´eren sorterer i 2 fraktioner, og formår stadig, på trods af maskinens kompakte størrelse, at give brugeren stor fleksibilitet i forhold til inputmaterialet. Maskinen gør det lige godt uanset hvilket materiale, den sigter: affald, jord, kompost, træ eller metal.

Normalt er tromlesigter i 5-meter klassen udstyret med en tromle med Ø1800 mm (ved en tromlelængde på 4500 mm). Terra Select T50 har her allerede den fordel, at diameteren er på 2000 mm. Det øger kapaciteten med 20 % og giver en total kapacitet på op til 150 m3 pr. time. For at undgå flaskehalse i fødningen, er fødekassen blevet tilpasset tilsvarende, således at den kan rumme mere end 6 m3 og dermed er vejen banet for en nem og problemfri læsning samt et kontinuerligt materialeflow.

En absolut fordel ved T50´eren er, at der er mulighed for at tilvælge et ekstra langt afgangsbånd til finfraktionen. Met en længde på 8060 mm giver det mulighed for, at affaldsbunken øges med 80 % ift. traditionelle finfraktionsbånd. Derudover er den større afstand til tromlesigten medvirkende til, at hjullæsseren nemmere kan køre rundt.

Af yderligere highlights kan nævnes den driftssikre og støjsvage dieselmotor (hybrid og elektriske versioner muligt), de ekstra brede transportbånd og båndet til finfraktionen, som består af kun én del. Derudover er der elementer fra storebroderen T60, som sikrer maskinen en lang levetid og samtidig en højere gensalgspris.

 

Tromlesigte T60

Terra Select tromlesigte T60 - ReTec

Tromlesigten med den høje kapacitet og de innovative løsninger.

T60 er Eggersmann´s flagskib og en sand klassiker. Den imponerer med sin høje kapacitet på op til 200 m3 pr. time, som den opnår takket være en tromlelængde på 5500 mm og Ø2200 mm.

T60 er et rigtigt muskelbundt og har en industri-dieselmotor, som på én gang både er nøjsom og energieffektiv (elektrisk eller hybrid som option). Kraftoverskuddet giver derudover også sikkerhed for, at eventuelt ekstra udstyr, såsom stjernesigtedæk eller vindsigte, fortsat kan driftes fornuftigt. Skulle der være behov for at drifte T60´eren i en hal, er det muligt at få tromlesigten i en ren elektrisk version, mens den optionelle hybridversion giver maksimal fleksibilitet i dagligdagen.

T60 tilbyder standardmæssigt bl.a. en svingbar bugsreringsanordning, som letter manøvreringen af maskinen samt et drev som automatisk starter og stopper afhængig af materialemængden i tromlen – det forebygger overbelastning af tromlesigten.

Ligesom i lillebroderen T50 tilbydes der som en option det ekstra lange afgangsbånd til finfraktionen, som med sin længde på 8060 mm øger outputbunken med 80 % ift. traditionelle finfraktionsbånd. Det letter hjullæsserens færden rundt om tromlesigten. Derudover fås naturligvis også en overbåndsmagnet til fjernelse af metaller eller en fjernbetjening til nem betjening af maskinen ligesom det er muligt at få den på larvefødder.

 

T70

Terra Select tromlesigte T70 - ReTec

Den kraftigste mobile tromlesigte til alle slags materialer.

Denne tromlesigte er egnet til store mængder af affald, også store stykker, eller affald som er vådt. Tromlesigten har en tromlelængde på 7500 mm og Ø2200 mm. Med dens godt 46 m2 sigteoverflade formår maskinen at opnå en kapacitet på op til 250 m3 pr. time. Også materialer, som normalvis kun kan sigtes, hvis de er i mindre stykker, kan oparbejdes i denne tromlesigte.

Tragten kan have 6,5 m3 i sig og giver hjullæsseren de optimale pladsforhold for at læsse sigten. Ligesom de mindre tromlesigter har også T70 en fødekasse, som er udstyret med et kraftigt tandremsdrev med tænder. Det forhindrer, at båndet glider videre (selv med tunge materialer) og sikrer samtidig en jævn fødning.

Som en option tilbydes en svingbar bugsreringsanordning, som letter manøvreringen af tromlesigten, samt et ekstra langt finfraktionsbånd, der med sin længde på 8060 mm forøger bunken med 80 % ift. traditionelle finfraktionsbånd. Takket være den øgede afstand mellem outputbunken og maskinen er det samtidig nemmere for hjullæsseren af manøvrere. Ønsker man tromlesigten opbygget som sættevogn (eller på larvefødder) er dette muligt. Det giver mulighed for, at tromlesigten hurtigt og nemt kan transporteres, f.eks. til andre sites.

Tromlesigten T70 fås som dielse-hydraulisk drevet variant, som hybrid eller som rent elektrisk.

 

Brochure

Her kan du downloade brochure over Terra Select tromlesigter.

Video

Terra Select T60 mobil tromlesigte:

 

Vær et skridt foran...