Tromlesigte Terra Select T60 på larvefødder - ReTec

Eggersmann T60 tromlesigte - en sand multimaster

Med den nye version af Terra Select T60 på larvefødder præsenterer Eggersmann den mest omfattende opdatering af deres tromlesigter til dato: Larvefødderne er blevet suppleret med yderligere brugbare funktioner, og hele maskinkonceptet er blevet videreudviklet baseret på kundernes feedback. Introduktionen af T60 markerer dermed starten på en topmoderne ny generation af tromlesigter. Desuden kan Terra Select T60 fra nu af bruge alle tromlerne fra andre brands på markedet, hvilket gør Terra Select T60 til en ægte MULTIMASTER.

Perfekt screening overalt - selv på skråninger

Designet af den nye Terra Select T60 er solidt, men samtidig dynamisk og afspejler, at sigten er meget alsidig takket være det nye larvefødderchassis. Larvefødderne har en nivelleringsfunktion, der holder tromlen afbalanceret selv på skråt terræn for på den måde at opnå de bedst mulige sigteresultater. Systemet kan kompensere for skråninger på op til 7%. Derudover tilbyder kædeversionen to yderligere fordele: For det første giver det mere mobilitet på stedet; for det andet giver det mere trækkraft og er dermed et oplagt valg, når terrænet er ujævnt, og der skal beskyttes mod jordtætning. Takket være de nye controllere er tromlesigten hurtigt klar til brug og nem at flytte og dreje, selv på ujævnt terræn. Sigten egner sig især til applikationer som kompost eller jord og bruges derfor ofte på ikke-asfalterede veje og ujævnt terræn, såsom jord- eller grusgrave samt inden for skovbrug, landskabspleje og byggepladser.

MULTIMASTER blandt tromlesigterne

En anden stor innovation er, at T60 kan bruge konkurrerende tromler i klassen 5,5 x 2 m. Traditionelt set er screeningsområdet for Terra Select T60-tromlerne 10 % over gennemsnittet af sammenlignelige maskiner på markedet netop på grund af en større tromlediameter. Dette er en af årsagerne til den særligt præcise separation og de høje kapaciteter. Udover de store specielle tromler kan man nu valgfrit bruge de mindre konkurrent-tromler. Dermed tilbyder Terra Select T60 mulighed for, at man kan fortsætte med at bruge en allerede eksisterende tromle (-beholdning) effektivt.

Nyskabende koncepter for mere brugervenlighed

For endnu nemmere fødning er kapaciteten af tragten blevet øget med 25 % til 7,5 m3. For at gøre kundens arbejde så behagelig som muligt er alle kontrolkomponenter på Terra Select T60 stadig placeret på én side, så maskinen nemt kan betjenes fra den ene side. Dette gør det endnu mere bekvemt at skifte tromlen og sparer meget tid. Kontrolenheden selv er baseret på Eggersmann OneLogic-systemet: Uanset om det er en tromlesigte- eller stjernesigte, en en- eller to-valset neddeler - alle, der er fortrolige med en mobil maskine fra Eggersmann, kan betjene de andre intuitivt. Derudover har Terra Select T60 også Minimum Maintenance System og er derfor lige så vedligeholdelsesvenlig som alle andre Eggersmann maskiner.

En anden praktisk innovation er QuickChange stengitteret, der beskytter maskinen mod skader forårsaget af større sten og samtidig adskiller dem fra de faktiske fraktioner. Stengitre til Eggersmanns sigterne har været til stede i lang tid; det nye er imidlertid integrationen af det pålidelige Eggersmann QuickChange-system, der muliggør ekstremt hurtig fjernelse og montering. Dette er særligt nyttigt, fordi man selv kan vælge, hvilken retning gitteren skal tømmes i.

Afprøvet sorteringsteknologi

T60 har også alle de allerede kendte fordele ved Terra Select -serien; fra f.eks. AIRFIX-vindsigter specielt rettet mod lette folier og plastik til de ekstra lange transportbånd for store outputbunker.

Derudover omfatter de optionerne bl.a. også magnetrulle, trinløs hastighedsregulering af finfraktionsbåndet, Automatik Standby Control, ekstra LED lys og fjernbetjening.

Den nye T60 lanceres i Europa i løbet af 2024.

Video

Terra Select T60 Multimaster tromlesigte:

 

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Bart Lansink

Bart Lansink

After Sales Service

Mail: service@retec.dk
Tlf: +45 7370 9250

Vær et skridt foran...