Svanninge Skovservice - ReTec Miljø

Servicen er i top

God rådgivning, service og kommunikation var nøgleord i valget af en JENZ flishugger
I juni 2015 investerede Peder Frederiksen fra Svannige Skovservice i en JENZ HEM 561 ZB flishugger – og som altid, når man handler stort ind, har man en forventning til support og service fra importørens side. Disse forventninger er til fulde blevet opfyldt fortæller Peder Frederiksen.

”Udover normal indkørsel og justering, har vi stort set ingen stop haft med maskinen. Vi oplever en utrolig god service fra ReTec. Montørerne er hurtige til at komme med respons eller hurtige til at rykke ud ved behov. Desuden er de altid i godt humør og gode til at rådgive omkring de ting, vi selv kan gøre, for at få mest muligt af ud af maskinen.”

”Vi har oplevet et rigtig fint forløb i forbindelse med handlen, hvor vi blandt andet var på besøg på JENZ fabrikken. God rådgivning og kommunikation har været nogle af nøgleordene hele vejen igennem”

Vil du vide mere om JENZ’s flishuggere? så se mere på siden her

På dagen hvor vi besøger Svanninge Skovservice, er servicemontør Ralf Petersen i gang med udførslen af et 500 timers service på maskinen.

Svannige Skovservice har eksisteret siden 1945, beskæftiger i dag 12 ansatte og har Fyn som deres primære arbejdsområde.

Download som pdf

Vær et skridt foran...