Milevender / kompostvender Backhus A45

BACKHUS A 45 er en kraftig milevender i mellemklassen og kan anvendes til kompostering af landbrugsaffald, organisk affald og spildevandsslam. Den har nogle effektive funktioner, såsom rotor kan justeres i højden, selv når den er i gang, og den også er reversibel. Larvefødder-renseren tilpasser sig automatisk terrænet og kan justeres uafhængigt af maskinrammen.

Med en imponerende kraft på op til 209 kW (280 hk), en milebredde på op til 4,5 m og en højde på op til 2,3 m, kan den omsætte op til 3.000 m³ kompost i timen, afhængig af materialet.

BACKHUS A 45 er begyndelsen på Backhus´ mellemklasse, men på markedet skiller den sig ud som en sand kraftkarl. Den tilbyder en bred vifte af ekstramuligheder og har standard bl.a. en god størrelse panoramakabine, der giver god udsigt under arbejdet, et LED touch display, et luftaffjedret sæde og et joystick til nem betjening af maskinen med kun en enkelt hånd. Udover den simple og ergonomisk korrekte betjening af milevenderen, er maskinen ligetil ift. vedligeholdelse og inspicering af komponenter.

Backhus A45 milevender - kompostvender - ReTec

 Den er med andre ord en alsidig maskine med stor kapacitet, der er ideel til mange forskellige opgaver.

Det hurtige overblik:

  • En kraftig maskine i mellem-klasse segmentet.
  • Økonomisk dieselmotor, som opfylder den akutelle norm.
  • God komfort i kabinen.
  • Fuldt hydraulisk, lav vedligeholdelse.
  • Arbejdsbredde op til 4,5 m.
  • Vendekapacitet op til 3.000 m3 /time.

 

Vær et skridt foran...