Backhus A50 milevender - ReTec

Milevender / kompostvender Backhus A50/A55

BACKHUS A 50 og A 55 er et par velkendte standardmaskiner inden for kompostvendere og bliver benyttet over hele verden takket være deres robuste og afprøvede design. De benyttes bl.a. til kompostering af grønt og organisk affald, spildevandsslam, affald fra sukkerrørs- og palmeolieproduktion samt til dekontaminering af forurenet jord. De bruges også til jordforbedringsarbejde og til blanding af substrater.

Milevenderen byder på en række funktioner, der gør dem ekstra effektive. Rotor kan justeres i højden, selv når den er i gang, ligesom den er reversibel. Larvefødder-renseren tilpasser sig automatisk terrænet og kan justeres uafhængigt af maskinrammen.

Med en imponerende kraft på op til 291 kW (390 hk) og milebredder på op til 5,0 m / 5,5 m samt milehøjde på 2,5 m, kan de håndtere store mængder kompost. Vendekapaciteten er op til 4.500 m³/t.

Backhus A55 milevender - kompostvender - ReTec

BACKHUS A 50 / A 55 er perfekte til forskellige komposteringsopgaver. Disse standardmaskiner er driftssikre og kommer med en panorama-kabine, der giver god udsigt under arbejdet. Derudover er chassis udformet som en åben struktur så eventuelt materiale, som måttte komme ind i rammen, med det samme falder ud igen. Der er også mange forskellige ekstra optioner, der kan tilpasses efter behov, hvilket gør dem til gode allround maskiner til forskellige landbrug og komposteringsprojekter.

Det hurtige overblik:

  • Anvendt over hele verden til et væld af materialer.
  • Økonomisk dieselmotor, som opfylder den akutelle norm.
  • God komfort i kabinen.
  • Fuldt hydraulisk, lav vedligeholdelse.
  • Meget driftssikker med afprøvet teknologi
  • Arbejdsbredde op til 5,5 m.
  • Vendekapacitet op til 4.500 m3 /time.

 

Vær et skridt foran...