Tromlesigte

ReTec udvider porteføljen med Gremac tromlesigter

I juni 2022 mødte vi på IFAT i München, én af verdens førende messer indenfor affaldshåndtering, et par sympatiske gutter fra Tyskland, som fortalte, at de producerede maskinudstyr indenfor sortering. Nærmere betegnet tromlesigter. Men ikke hvilke som helst tromlesigter; små mobile tromlesigter som man selv kan transportere. Der blev snakket lidt frem og tilbage, og man gik derefter hver til sit igen.

En kundehenvendelse kort tid efter satte dog ekstra skub i tingene. Denne havde brug for en lille tromlesigte som kunne forfine en allerede eksisterende finfraktion, og om ReTec havde en løsning. Henvendelsen blev til en ordre, og det permanente samarbejde mellem ReTec og det tromlesigte-producerende firma Gremac blev en realitet.  

Peter Ry Schmidt, salgskonsulent ved ReTec, fortæller: ”Vi er glade for samarbejdet. Ikke kun fordi kunden fik en rigtig god løsning på sin udfordring, men også fordi Gremac passer ind i vores portefølje som hose i sæk. De små mobile sigter slutter nemlig netop dér, hvor de store tromlesigter fra Eggersmann, som allerede er i vores program, starter. Vi kan dermed dække alle behov indenfor tromlesigter”.

Peter fortsætter: ”Det smarte ved de mobile tromlesigter er, at man selv kan transportere dem som og på trailer (op til 3500 kg), hvilket giver maksimal fleksibilitet - ikke kun på pladsen, men også pladserne imellem. Tromlesigterne er standard udstyret med et støjsvagt elektrisk drev, men de kan optionelt også fås med et benzin- eller dieselaggregat. De har en slidstærk galvaniseret ramme, udskiftelige soldmåtter i 2-80 mm, og man kan opnå kapaciteter på op til 75 m3/timen… Så man er godt dækket ind”, afslutter han med et smil.

Læs mere om Gremac tromlesigterne her.

Vær et skridt foran...