Gremac mobil tromlesigte e2+ - ReTec

Gremac - mobile tromlesigter indtil 3,2 meters klassen

Gremac logo 

Gremac holder til i Tyskland og producerer højkvalitets-tromlesigter i 2 og 3 meters længde (og lidt over). Den store fordel er, at 3 af tromlesigterne er mobile og kan transporteres på og som trailer, som nemt og bekvemt kan trækkes af en bil (op til 3500 kg). Den sidste og nyeste model, e3, kommer standard på kroghejs. Alle sigter kan dermed hurtigt flyttes fra arbejdssted til arbejdssted. Derudover er alle maskinerne standard udstyret med et kraftigt elektrisk drev, men kan optionelt også udstyres med benzin- eller dieselaggregat. Det giver maksimal fleksibilitet.

Gremac var de første på markedet til at introducere en mobil tromlesigte på batteri i 2021, og med den nye innovation er tromlesigterne nu endnu mere effektive og alsidige.

De støjsvage (!) og kompakte maskiner har en kapacitet på op til 100 m3/time og er udstyret med en slidstærk galvaniseret ramme. Det sikrer en høj kvalitet og en lang levetid.

Gremac tromlesigterne kan sigte materialer såsom jord, sand, grus, sten, grønt affald, flis, træ, kompost, byggeaffald, glas mv. Sigtningen foregår med udskiftelige soldmåtter, som fås i størrelserne 2-80 mm, således kan behovet for forskellige outputstørrelser dækkes. Den lave indfødningshøjde fra 1761 mm gør, at tromlesigterne kan fødes af både små og store læssemaskiner.

Tromlesigterne er udstyret med en hastighedsregulering af fødekasse, sigtetromle og transportbånd ligesom en belastningsafhængig styring gør maskinen nem at arbejde med og sikrer et optimalt sigteflow- og resultat.

Maskinerne er hurtige at sætte op samt vedligeholdelsesvenlige med en stor låge som giver adgang til tromlen samt båndene.

Gremac tromlesigten fås både på hjul, kroghejs og larvefødder og som en stationær løsning.

  eZero e1 e2+ e3
Kapacitet < 50 m3/time < 50 m3/time < 75 m3/time < 100 m3/time
Vægt inkl. aggregat 1,5 tons 3,0 tons 3,5 tons 7,5-9 tons
Udformning Stationær Stationær
Kroghejs
Hjul
Larvefødder
Stationær
Kroghejs
Hjul
Larvefødder
Kroghejs
Larvefødder

Du kan læse mere om de 4 forskellige Gremac tromlesigter nedenfor:

Er Gremac tromlesigterne for små til dig? Så kig på de større Eggersmann Terra Select sigter, stjernesigterne fra Ecostar eller vindsigterne fra Nihot.

Produkter

Teuton Z50

Gremac eZero

Teuton Z60

Gremac e1

Redwave NIR-SSI

Gremac e2+

Redwave NIR-SSI

Gremac e3

Video

Video om Gremac:

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...