Ny leverandør af vindsorterings maskiner

ReTec indgår samarbejde med vindsorteringsgigant

ReTec har fået forhandlingen af vindsorteringsmaskiner fra Nihot i både Danmark og Sverige

Thomas Jessen, kommerciel direktør hos ReTec, fortæller:
"Vi er glade for at kunne tilføje Nihot til vores liste af anerkendte leverandører, idet de kompletterer vores produktsortiment rigtig fint med både vindsigter og film-vakuum sugesystemer. De passer desuden rigtig fint ind i vores målsætning om at samarbejde med leverandører, som står på mål for høj kvalitet".

Man må ikke stå stille

Nihot har mere end 75 års erfaring, og er i dag én af de førende aktører på verdensplan af luftteknologier indenfor affalds- og recyclingindustrien. At holde sig foran konkurrenterne kræver, at man hele tiden udvikler sig.

"I begrænsningernes tid er tricket at tænke fremad. Trods den nuværende situation står recyclingens verden ikke stille. Dette er især også tilfældet med lande såsom Danmark og Holland, der betragter forebygningen af spild af råmaterialer som et yderst vigtigt indsatsområde, uddyber Johan Keetbaas, salgschef ved Nihot i Holland.

Den danske regerings mål er at genbruge 50 % af husholdningsaffaldet inden 2022. Det kræver, udover at leverandører af materialer til emballage kommer i spil, også teknologier som gør det muligt at sortere affald så effektivt som muligt.
Den danske regering stiller også strenge krav, når det kommer til byggeaffald, emballeringsaffald og behandlingen af bundaske, og disse krav varierer afhængig af slutproduktet. Nihot har mange referencer i disse industrier, også i Danmark, og vi har også omfattende erfaring, når det gælder kreering af alternative brændselskilder såsom RDF og SDF", fortsætter Johan Keetbaas.

Værdig partner
I ReTec har vi fundet en partner, som kan følge den danske regerings fremsynede mål ved konstant at lede efter og kombinere de bedste teknologiske løsninger, som er tilgængelige lige nu. Vi kan identificere os med ReTec´s proaktive tilgang og holdning. Vi har faktisk allerede mødt hinanden flere gange i projekter, hvor der er blevet håndteret store mængder af affald, og efter de første møder er kontakten blevet intensiveret, og det har nu resulteret i dette samarbejde. 
Vi forventer, at vi fremadrettet kan servicere vores fælles kunder endnu bedre.
Nihot´s team ser meget frem til samarbejdet med ReTec.", afslutter han.

Innovativ samarbejdspartner

Nihot er et innovativt firma; senest har de i slutningen af 2020 lanceret en vindsigte på larvefødder, SDM800. Den er baseret på én af deres mest driftssikre modeller og sorterer både C&I, C&D, MSW, RDF, ASR, kompost og meget mere.

Nihot SDM800 vindsigte - ReTec

Mere information?

Læs mere om Nihot´s vindsigter her

Vær et skridt foran...