ReTec´s portefølje i Tyskland udvides med Smicon forbehandlingsanlæg

Fra den 2. februar 2022 tager ReTec´s tyske afdeling sig af de tysktalende kunder for den hollandske producent Smicon BV i DACH-regionen. Vi er glade for udvidelsen og kan trække på de mange erfaringer fra det succesfulde samarbejde i Skandinavien, hvor ReTec har arbejdet sammen med Smicon i igennem de sidste 7 år, fortæller Tim Krüger, adm. direktør i ReTec Recyclingtechnik GmbH.

Smicon-systemer er at finde på mange forskellige områder inden for genanvendelse fødevarer. SMIMO bioseparatorer, neddelere, purerere til dyrefoderproduktion, vindsigter, afvandingspresser og nøglefærdige systemer til vask af containere er blot nogle få af ekspertiseområderne.

Siden 1980 har Smicon udviklet og fremstillet produkterne i Holland. Med et motiveret team på 45 medarbejdere fremstiller Smicon omkring 120 maskiner om året og kan med 2000 maskiner leveret på verdensplan trække på en unik knowhow og netværk.

Tonnie Smits, administrerende direktør hos Smicon: "Vi ser frem til at udvide samarbejdet mellem ReTec og Smicon til DACH-regionen. ReTec og Smicon repræsenterer de samme værdier i deres filosofi og taler det samme sprog på trods af deres forskellige nationaliteter. Rådgivningen og supporten er altid fokuseret på kundens succes og udføres med en masse procesknowhow og branchekendskab. Sammen med ingeniørarbejde og service af høj kvalitet fører dette til langsigtede kunderelationer.”

Læs mere om Smicon forbehandlingsanlæg til KOD her.

 

Foto: Fra venstre til højre: Joep Verbeek (Inside Sales Smicon), Tonnie Smits (adm. direktør Smicon), Tim Krüger (adm. direktør ReTec)  & Kees Uppenkamp (salgschef Smicon)

Vær et skridt foran...