Feb 2021: Brøl og Grovædning

FORUS´ 2-valsede grovneddeler er ikke for fin til at spise ALT. Den fortærer husholdningsaffald, erhvervs- og industriaffald, byggeaffald, affaldstræ, grønt affald og trærødder samt plastfolie, papir, pap og elektronikskrot, som var det morgenmad. Samtidig kan den neddele både synkront og ikke-synkront, har en kipbar tragt og er med et output der spænder fra 150 - 550 mm og en kapacitet på op til 50 t/h en brølende allrounder, som man ikke skal kimse af. 

Mangler du et langsomtgående monster, som samtidig er nem at betjene og servicere, er FORUS 250 SE et godt bud. Se her, hvad den kan præstere

Forus 250 SE grovneddeler

Skruepresse viser vejen til øget effektivitet

Smicon´s nye skruepresse SP600 kan, som den første maskine, post-adskille fugt og væske fra plastikemballagen i forbehandlingsanlæg efter, at det organiske affald er passeret igennem bioseparatoren. Det resulterer i et endnu lettere emballageflow og en besparelse på op til 50 % i bortskaffelsesomkostninger. Derudover kan en højere grad af organisk materiale, som en ekstra sidegevinst, anvendes.

Med skruepressens diameter på 600 mm og udførelse i rustfrit stål kan den klare en kapacitet på op til 30 m3/h. Læs mere om den nye skruepresse her.

Nedenfor kan du se en video, hvor maskinens output automatisk tilpasses til inputtet fra den forrige maskine (her ses skruepressen med en mindre mængde input/output):

Smicon SP600 skruepresse til efterbehandling af plastik

Vær et skridt foran...