Feb. 2022: Elektrisk grovneddeler får larvefødder

Forus SE 250 hedder nu SE 25 - eller SE 38, hvis du gerne vil have en større kapacitet (i træ kører den f.eks. op til 30 T/t). Forus´en har altid kunnet fås i en elektrisk version, men som noget nyt kan man nu vælge at få den med larvefødder. Det øger den elektrificerede grovneddelers mobilitet og indsatsområder. 

Læs mere om Forus her.

En ballepresser helt fra Slovenien...

... er nu som den første ANIS kanalballepresser på vej til Danmark!

Kunden får en presse med bl.a. 90 T pressekraft, vertikal binding, mini-flaps til forkomprimering af materialet, Hardox slidplader i pressekammeret og special lakering; ballepressen er dermed godt rustet til at komprimere alle typer plast til fuldformede baller.
Tragten, der er specialdesignet og som tilsluttes det eksisterende bånd, bliver monteret ved levering. 

Læs mere om ANIS kanalballepressere her.

 ANIS kanalballepresser - ReTec

XRF-teknik i glassortering

Sorterer du glas eller skal du til det? Så er Redwave´s XRF teknik uundværlig!

Teknikken adskiller glaskeramik og blyglas i én arbejdsgang, og påvirkes hverken af farven på glasset, om glasset er itu, beskidt eller fugtigt. Derudover er der heller ingen risiko for fejl-detektioner, som der er med andre teknikker (f.eks. flourescerende effekt forårsaget af andre ikke Pb-holdige glas ved UV-detektion).

En anden fordel ved XRF-teknikken er, at man nemt kan tilpasse den, såfremt glasset i fremtiden skulle indeholde tungmetaller. 

Læs mere om XRF teknikken i glas her.

Redwave glassortering - ReTec

Messenyt: AFFALD 2022

Vi er i gang med forberedelserne til dette års AFFALD 2022. Vi glæder os til at høre om de udfordringer, som rør sig i markedet og er klar til at byde ind med vores forskellige løsninger.

Messe AFFALD 2022 -ReTec

ReTec fylder 25 år

Den 01. februar 2022 fejrede ReTec 25 års jubilæum. Dagen blev fejret med masser af flag og fastelavsboller. En regulær personalefest bliver afholdt senere på året, hvor vi forventer, at vejret er bedre. I samme åndedrag vil vi gerne takke forretningsforbindelser, kunder, leverandører og ikke mindst ReTec´s nuværende og tidligere ansatte for deres bidrag til, at ReTec er, hvor det er idag. 

ReTec fejrer 25 års jubilæum

Vær et skridt foran...