Forus grovneddeler - ReTec

FORUS to-valset grovneddeler

Eggersmann - Forus

FORUS er en langsomtgående to-valset grovneddeler, som er velegnet til alle typer affald og træ. Husholdningsaffald, stort brændbart, erhvervsaffald, folier, papir- og elektronikaffald neddeles lige så nemt som gammelt- og nedrivningstræ, grønt affald, rødder, biomasse og solpaneler. Slutstørrelserne varierer fra 0 til 500 mm, afhængigt af inputmaterialet og den valgte modkam. Denne kan hæves og sænkes hydraulisk og fås som type A1 til A5 alt efter behov.

Grovneddelerens output og kapacitet kan justeres og optimeres på kun 10 minutter ved hjælp af den hydrauliske, modulære modkam, afhængigt af anvendelsen, fra 0 mm til 500 mm.

Tilpasningsdygtig grovneddeler

Neddelingsenheden og den ønskede outputstørrelse kan nemt tilpasses til de materialer, der skal neddeles. Til dette formål vælges værktøjet/tænderne på de to rotorer, planetgearene, der anvendes i drevet, og den anvendte modkam i overensstemmelse hermed. De to rotorer bevæger sig uafhængigt af hinanden med hensyn til omdrejningsretning og hastighed.

Enkel betjening og ukompliceret vedligeholdelse

Den store vippetragt med en volumen på 4 m³ (ved F 38 er den 5 m3) betjenes hydraulisk ganske enkelt vha. en taste. Tragten er ideel til hurtig og nem påfyldning med en hjullæsser eller gravemaskine. Overbåndsmagneten på den langsomtgående maskine er standard og betjenes via en fjernbetjening. Denne kan også flyttes eller tilpasses ved hjælp af hydraulik. Udkasthøjden er 3.200 mm (ved F 38 op til 4000 mm).

Service og vedligeholdelse af grovneddeleren er meget nem. De store vedligeholdelseslåger giver let adgang til alle inspektionsrelevante komponenter, mens udskiftning af valserne er klaret indenfor kort tid.

Det enkle, brugervenlige og intelligente styringsdesign sikrer maksimal maskintilgængelighed med optimal udnyttelse. Ydeevne- og påfyldningsniveauparametrene samt fejlmeddelelser og vedligeholdelsesintervaller vises digitalt og sikrer en problemfri og pålidelig maskindrift og neddeling.

Grovneddeler Forus på larvefødder - ReTec

Eggersmann FORUS to-valset grovneddeler fås standard som dieseldrevet og på kroghejsramme, men fås også i forskellige andre udførelser:

  • Larvefødder
  • Elektrisk udgave
  • En kombination af de to foregående punkter
  • Stationær elektrisk udgave

 

FORUS´ens kapacitet

Kapacitet T/t (op til)        F 25        F 38
Træ   25   30
Husholdningsaffald   25   30
Industriaffald   20   25
Grønt affald   20   25

 

Inkluderet standardudstyr

  • Hydraulisk løftbar og justerbar overbåndsmagnet
  • Modkam type A1 - A5, valgfri
  • Hydraulisk løftbar og sænkbar modkam
  • Fjernbetjening
  • 4 m3 vipbar tragt
  • Løftbar aksel

Stationær grovneddeler Forus - ReTec

Er en Forus ikke helt dét du søger, så kig på grovneddelere fra Teuton eller shreddere fra Untha

Brochure

Forus F 25 og F 38 

Video

Film om to-valset grovneddeler FORUS SE 250:

Film om allrounder-neddeleren FORUS SE 250:

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...