Maj 2022: Patenteret SWAT-teknologi forbedrer sortering af bl.a. plast, pap og papir

Ny SWAT teknologi fra Ecostar

Ecostar har udviklet en teknologi, som giver mulighed for on-site at ændre udvalgte dele af sigtedækket. SWAT-teknologien (Screening Width Adjustable Technology) er patenteret og sorterer effektivt PET og plast, papir og pap samt blandede materialer.

SWAT installeres på DDS-sigtedækket, hvor den dobbelte spiralform skubber store materialer opad, hvilket adskiller oversize fra finfraktionen og øger separeringshastigheden. Derudover minimerer SWAT risikoen for, at materialet vikler sig om akslerne. Man kan dermed konfigurere sigtedækket fra 200 til 150 mm eller fra 200 mm til 100 mm i løbet af få minutter. 

Se en video her, hvor SWAT er monteret på en Hextra sigte.

SWAT sorteringsteknologi Ecostar

Den ene mands affald... er den anden mands guld

Har du en masse affald, som du véd kan sorteres bedre, og som du samtidig gerne vil indlemme i din cirkulære økonomi? Med et robotsorteringsanlæg fra ZenRobotics er muligheden der. Anlægget har en sorteringsrenhed på op til 98 %, og det kan takket være to specifikke arme (en fast picker til lette materialer under 1 kg eller en heavy picker, som kan løfte op til 30 kg) finsortere affaldet for dig. På den måde kan du sortere døgnet rundt - også når medarbejderne er gået hjem. 

Læs mere om ZenRobotics her.

Se den nyeste video af en heavy picker her, hvor du ser sorteringsprocessen fra start til slut:

ZRR HP - ReTec

Messenyt: IFAT 2022

ReTec udstiller på IFAT i München d. 30.05-03.06, en af verdens største messer for vand, spildevand, affald og genanvendelse. 

Vi glæder os til at vise, hvem vi er, og hvad vi kan - og som en ekstra bonus kan vi tage besøgende på vores stand med hen til vores leverandører, da størstedelen af dem også deltager på messen - endda i gåafstand. Her vil man også kunne opleve maskinerne helt tæt på.

Der er et par spændende emner undervejs og vi ser frem til at fortælle mere om dem i næste udgave.

IFAT deltagelse 2022 - ReTec

Vær et skridt foran...