Nov. 2021: Nyt knivsystem giver mere aggresiv neddeling

Nyt knivsystem ændrer spillets regler

Untha har udviklet et helt nyt knivsystem til deres største neddeler XR3000, kaldet RC-systemet:

  • Færre knive
  • Større knive
  • Special fæstning af knivene på rotoren
  • Mindre vedligeholdelse på neddeleren
  • Mere robust
  • Højere kapacitet

Man har samtidig undladt en i-presser; det gør maskinen billigere og giver mere plads i tragten til fødning - og til at de nye knive nemmere og mere aggressivt kan få fat i materialet. 

XR3000RC er specielt udviklet til MSW, C&I, storskrald, affaldstræ og grønt affald (om end den gør det fortrinligt i alle materialer).

RC-systemet fås både med sold (til affaldstræ) og med screen bars (til alle andre materialer), og har 0-20 mm justérbart modskær, hvilket yderligere forlænger knivenes levetid.

Det nye knivsystem sammen med neddelerens meget lave energiforbrug (Eco Power Drive) gør XR3000RC til en yderst omkostningseffektiv maskine.

Du kan se en video af Untha XR3000RC her. 

Prisvindende Woodcracker

Woodcracker CS750 har vundet titlen som "Årets maskine 2021" indenfor kategorien "tilbehør til skovbrug" af magasinet Le Bois International.

Den stærke gribesav er med sin lave dødvægt (950 kg) og en række smarte funktioner det rigtige valg, når der f.eks. skal fældes træer af sikkerhedsmæssige årsager eller træfældningen er af mere udfordrende karaktér.

Se de smarte features på CS750 (og en video af den) her.  

Woodcracker CS750 - ReTec 

Rene spande = bedre udbytte

Med en rengøringsenhed fra Smicon kan flere typer beholdere vaskes og rengøres. Fjernelse af madaffald forlænger levetiden på skraldespandene og vigtigst af alt, så opretholdes en god hygiejne - både for borgernes og skraldemændenes skyld.

En ren spand og god hygiejne er også en forudsætning for at få mest muligt udbytte til videre forarbejdning af madvarer til biogasanlæg.

Bliv klogere på, hvordan vaskeanlægget fungerer her.

Vaskeanlæg - ReTec

 

Vær et skridt foran...