Sept. 2021: Demo af Nihot vindsigte

Overvejer du, om en vindsigte kan være løsningen for dig, så er der mulighed for at få en demo af en Nihot SDi vindsigte og afprøve den i dit eget materiale. 

SDi´en kan bl.a. sigte C&D, C&I, kompost, WEEE, glas, biomasse, ASR, bundaske, opgradere fine fraktioner etc.

Kontakt salgskonsulent Hans Jacobsen på tlf. 44 12 81 12 eller på email hhj@retec.dk. for mere information om en demo.

Her kan du læse mere om Nihot vindsigter samt se videoer af dem i aktion: Nihot vindsigter.

 

På messe for første gang i 2 år

Besøg os på vores første fysiske messe i snart 2 år: Transportmessen i Herning. Her fortæller vi gerne om vores egne produkter samt om de produkter, som vi har forhandlingen af i Danmark.

Som en ekstra bonus kan du ved selvsyn opleve nogle af de specielle transportløsninger, som vores medudstiller BP Trailer A/S kan tilbyde OG opleve E&H messen, som finder sted samme tid og sted som Transportmessen.

ReTec på Transportmessen 2021

 

Teaser fra UNTHA

Untha lancerer snart en splinterny 2-valset neddeler, som både kan fås i en stationær og en mobil version. Ligesom deres øvrige neddelere har det nye skud på stammen lave driftsomkostninger takket være dens Eco-power-drive, som reducerer forbruget med op til 75 % sammenlignet med traditionelle dieseldrevne neddelere. 

Stay tuned - vi informerer, så snart vi ved mere!

Vil du vide mere om Untha, og hvilke materialer deres shreddere kan neddele for dig, kan du læse mere på vores hjemmeside her.

Teaser fra UNTHA - ReTec

Vær et skridt foran...