Få det meste ud af affaldFast picker Zenrobotics

Digitalisering. Miljø. Cirkulær økonomi. Affaldshåndtering findes i krydset mellem disse globale mega-trends og potentialet er stort. Der er fokus fra alle sider og virksomheder opfordres til at investere i ny teknologi.

Automatisering, kunstig intelligens (AI – artificial intelligence) og data giver nye og forbedrede muligheder for at udnytte eksisterende ressourcer mest mulig i stedet for at lade dem gå til spilde.

Førende robot-løsning til genanvendelse

ZenRobotics er pioner inden for anvendelse af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi til et komplekst affaldsforarbejdningsmiljø. Deres unikke løsninger kombinerer deres egen AI-software med navnebeskyttet robot, specifikt designet til sortering af affald.

Med mange års erfaring forstår de, hvordan robotter skal håndtere affaldssorteringen. Løsningerne gør genanvendelsen mere effektiv, nøjagtig og rentabel. Du kan fremtidssikre dine processer, når robotterne tilpasser sig en lang række sorteringsbehov, i dag og i morgen. 

 

  "Designet til affaldssortering, de intelligente robuste robotter maksimerer effektiviteten af affaldssorteringen."

 

Robotterne gør, hvad du beder dem omRobotsortering fraktioner

Robotter med kunstig intelligens muliggør effektiv og autonom drift, hvilket gør affaldssorteringen mere rentabel og fleksibel. Du kan nemt kontrollere de sorterede fraktioner, renheden og gennemstrømningen og reagere på ændringer i affaldsstrømmen. Robotterne gør det, du vil have dem til at gøre.

ZenRobotics kan tilbyde en løsning til forskellige affaldsstrømme. I dag anvendes robotterne til sortering af erhvervs- og industriaffald, skrotmetal, bygningsaffald, forskellige kvaliteter af træ, hård plast, inert og meget mere. Sorteringsfunktionerne kan præciseres til enhver ny markedssituation, også dagligt.

Robotterne er et godt alternativ til manuelle processer, da kunstig intelligens giver robotterne mulighed for at identificere og sortere objekter lige som godt som mennesker gør – kun hurtigere og mere sikkert.

 

  "Robotterne giver den udholdenhed som et menneske ikke kan klare: non-stop nøjagtighed og hastighed."

 

Ubegrænset sorteringskapacitet med kunstig intelligensAI kunstig intelligens

Affaldssortering kræver en god forståelse for de sorterede materialer, en færdighed, der tidligere kun har været muligt for menneskelig arbejdskraft. ZenRobotics har udnyttet al potentiale i kunstig intelligens til at give robotterne øget effektivitet, nøjagtighed og evnen til at genkende nye affaldstyper.

Kunstig intelligens er kernen i teknologien. Siden begyndelsen har produkter fra ZenRobotics været en unik kombination af deres egen AI-software og robust robotdesign. De har udviklet deres egen software til at arbejde med forskellige sensorer for den mest optimale ydelse. Softwareopgraderinger gør systemet fremtidssikret i de kommende årtier.

 

  "Med kunstig intelligens bliver affaldssorteringen mere effektiv og fordelagtig."

 

Heavy Picker

Heavy Picker Zenrobotics

Sorterer storskrald uden neddeling

ZenRobotics Heavy Picker er den stærkeste affaldssorteringsrobot. Den er egnet til tunge og voluminøse materialer. Den kan sortere forskellige affaldstyper og forskellige genstande, hvilket reducerer behovet for kompleks forbehandling af affald. En enkelt robotarm kan sortere 4 fraktioner samtidig med en meget høj præcision og opnå en renhed på op til 98%.

Heavy Picker genvinder råvarer fra affald med kraftige robotarme og kunstig intelligens. Den kombinerer data fra flere sensorer for at skabe en nøjagtig realtidsanalyse af affaldsstrømmen. Sensorenheden inkluderer NIR, 3D, hi-res RGB-kamera, billeddannende metaldetektor og VIS sensorer.

MERE HASTIGHED MED HEAVY PICKER+

Intelligent bevægelseskontrol giver mulighed for flere effektive baner, der gennemsnitlig øger sorteringshastigheden med 15%. En tre-armet Heavy Picker+ udfører 900 flere pluk i timen. Det er op til 6900 pluk per time i alt!

Datablad
Datablad på Heavy Picker finder du her: Teknisk data Heavy Picker

 

Fast Picker

Fast Picker Zenrobotics

Håndfri sortering til genvindingsanlæg (MRF-sorteringsanlæg)

ZenRobotics Fast Picker er designet til at forbedre genvindingsanlæggets effektivitet og er ideel til letvægtsmateriale såsom emballageaffald, tørblandet genanvendelige dele og kommunalt fast affald. Den kan let integreres i sidestrømme, reject genvindings linjer og kvalitetskontrol efter optisk sortering. ZenRobotics Fast Picker klarer autonom plukning 24/7 og øger genanvendelsen, mens den opretholder høj renhed i de frasorterede fraktioner.

Kompakt design til let integration

Fast Pickers robuste og kompakte design er optimal til krævende affaldsbehandlingsmiljøer og kan eftermonteres til forskellige transportbredder. Derfor passer den til de fleste manuelle plukkestationer uden yderligere ændringer.

Datablad
Datablad på Fast Picker finder du her: Teknisk data Fast Picker

 

Vi er på en mission for at revolutionere affaldsgenanvendelsen

ZenRobotics affaldssorteringsrobotter med kunstig intelligens gør genanvendelsen mere effektiv, nøjagtig og rentabel.
ZenRobotics er pionererne inden for robotsortering og har tillid fra over 100 affaldsvirksomheder over hele verden. I nærområdet er der installeret flere anlæg i Sverige samt også i 2021 det første anlæg i Oslo, Norge. I 2022 bliver det første affaldssorteringsanlæg i Danmark en realitet, hvor det etableres i Roskilde. 

Vær et skridt foran...