Affaldskomprimering - ReTec

Affaldskomprimering

Affald kommer alle steder fra, fra private husholdninger til store industrivirksomheder. Fælles for dem er, at affald fylder og dét uanset om affaldet kommes i en beholder eller container og opbevares dér eller om det transporteres til genbrugspladsen eller til forbrænding med det samme. Komprimering af affald kommer derfor ikke kun tømningsomkostningerne og de helt basale pladsudfordringer til gode, men gavner også miljøet, hvis der med mindre kørsel kan spares CO2.

ReTec tilbyder forskellige løsninger indenfor komprimering af affald til virksomheder, som håndterer en træpalle i ny og næ til virksomheder og institutioner, som dagligt håndterer flere tons pap og papir.

Ballepressere og komprimatorer findes i flere varianter og fælles for dem alle er, at de er omkostningseffektive og robuste.

Læs mere om vores løsninger til affaldskomprimering her:

Ballepressere – Europress

Ballepresser papresser Europress - ReTec

En ballepresser, også kendt som en pappresser, håndterer mindre mængder affald, pap og plast og former dem til færdige baller, som kan tages ud, når lugen åbnes. De vertikale ballepressere fra Europress er udstyret med SMART-funktionen som giver mulighed for at fjernovervåge presseren og samtidig kommunikere med og guide brugeren.

Læs mere om Europress ballepressere her.

 

Komprimatorer – Europress

Komprimator til affald - ReTecKomprimatorer fra Europress er effektive og alsidige og passer godt til virksomheder, der har et øget behov for affaldskomprimering, da affaldet kan komprimeres op til 4 gange, afhængigt at affaldstypen. Det reducerer tømningsbehovet og dermed også omkostninger forbundet hermed. Komprimatorerne er også udstyret med SMART-funktionen, som selv kan bestille tømning. Komprimatorerne findes både i en stationær og mobil version.

Læs mere om Europress komprimatorer her.

 

Skruekomprimatorer – H&G

H&G skruekomprimator - ReTecDobbelt op på mængden! Store mængder af pap, træ og PET håndteres nemt og effektivt med en skruekomprimator. Nedriverne tilpasses inputmaterialet og sørger for, sammen med skruen, at der kan være op til dobbelt så meget affald i containeren i forhold til almindelige containere. Det reducerer dine tømningsomkostninger.

Læs mere om H&G skruekomprimatorer her.

 

Kanalballepressere – Anis

Anis kanalballepresser - ReTecKanalballepressere er meget velegnede til kontinuerlig presning af pap, papir, plast, folie og aluminiumsdåser, og hvor der er behov for en høj kapacitet. Kanalballepressere er bedst egnede til kun at presse én eller meget få fraktioner. Ballerne formes i pressekanalen og bindes her, inden den færdige balle skubbes ud af kanalen. Kanalballepressere kan også benyttes som en ren pappresser.

Læs mere Anis kanalballepressere her.

 

Twin ram ballepressere – Godswill

Godswill twin ram ballepresser - ReTecTwin ram ballepressere er et godt match til virksomheder, som har store affaldsmængder, og hvor det er vigtigt, at ballen har en høj vægt. Twin ram ballepressere er især velegnede, når det er mange fraktioner, som skal presses, og hvor fraktionerne jævnligt skifter. Det kan f.eks. være pap, papir, hård plast, LDPE folie mv. Ballen formes i presserummet, føres sidelæns ud og bindes løbende, mens ballen presses ud af kammeret.

Læs mere om Godswill twin ram ballepressere her.

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...