Flis og kompost - ReTec

Flis og kompost

Flis, kompost, grønt affald, have- og parkaffald, biomasse… Kært barn har mange navne.

ReTec forhandler maskiner og udstyr til bearbejdning af grønt affald. Om det er på en genbrugsplads, hvor der er behov for en løsning til at sønderdele det almindelige haveaffald, om det er en virksomhed som giver skovbruget og anden bevoksning en ”hjælpende” hånd, om det drejer sig om kompostering af biomasse og i den forbindelse vending og luftning af milerne eller noget helt fjerde; Du hjælpes godt på vej til at finde den rigtige maskine i den rigtige størrelse til lige præcis dit behov.

Læs mere om vores løsninger indenfor flis og kompost her:

Flishugger – JENZ

JENZ flishugger - ReTecFlishuggere fra JENZ er blandt de bedste på markedet og er med deres nye og forbedrede aggressive indtræk eminente til hurtigt at omdanne træstammen til flis og samtidig, takket være de forskellige soldmuligheder, få en rigtig god fliskvalitet ud af det. Flishuggerne fås i flere versioner, bl.a. PTO-drevne, på sættevogn, larvefødder og som chippertrucks.

Læs mere om JENZ flishuggere her.

 

Sønderdeler – Jenz

JENZ sønderdeler - bioneddeler - ReTecSønderdeler eller bioneddeler neddeler træstammer, haveaffald, bark, rødder mv., så materialet er klar til at blive komposteret. Derudover er sønderdelerne også egnede til at blive brugt til at komme et skridt videre i processen med at anvende have- og parkaffald som substrat til udvinding af biogas.

Læs mere om JENZ sønderdelere her.

 

Små flishuggere – Vandaele

Vandaele små flishuggere - ReTecDe små flishuggere fra Vandeale er robuste og er velegnede til at tage stammer op til Ø 45 cm. Maskinerne kan opbygges på trailer eller som PTO ophængt. Det giver dig en god mulighed for både at bruge den langs vejkanten og i skoven. Standtiden er typisk mellem 400-600 timer takket være knive og modknive lavet i carbide tungsten.

Læs mere om små flishugger fra Vandaele her.

 

Woodcracker – Westtech

Westtech woodcracker - grenknuser - ReTecWesttech har grenknusere og trækløvere til ethvert formål og enhver stammetykkelse. Woodcrackerne kan f.eks. bruges til at fjerne træer og buske, flække stammer, fjerne træer og rødder fra jordbunden eller helt ødelægge stubbe.

Læs mere om Westtech woodcrackere her.

 

Milevender – Backhus

Backhus milevender - kompostvender - ReTecMilevendere eller kompostvendere fra Backhus er blandt de førende på markedet. Deres milevendere har en vendekapacitet fra 700 m3 og helt op til 7000 m3 afhængig af modellen. Teknologien i kompostvenderne gør, at de har lave emissioner, er driftssikre samt er nemme at betjene og servicere.

Læs mere om Backhus kompostvendere her.

Vær et skridt foran...