Neddeling af affald - ReTec

Neddeling

Hvorfor skal man neddele? Helt enkelt; fordi materialet ellers fylder for meget. Det gælder både, når materialet skal opbevares, men også når det skal transporteres. Luft er dyrt af transportere og jo oftere man skal køre frem og tilbage, jo mere omkostningstungt bliver posten og jo mere CO2 frigives der.

Derudover er neddelingen medvirkende til, at materialet hurtigere kan komme det korrekte sted hen og blive korrekt sorteret og/eller forarbejdet.

ReTec forhandler kvalitetsneddelere, som neddeler i 0-500 mm. Materialerne, som kan neddeles, spænder fra alt fra almindeligt husholdningsaffald, WEEE, affaldstræ og have/parkaffald til jernbanesveller, madrasser, farligt affald, hårde hvidevarer og C&I.

Læs mere om de forskellige neddelere og shreddere i vores program:

 

Grovneddeler - Eggersmann Teuton

Neddeler Teuton Z60 - ReTecTeuton er en stor, kraftig og robust langsomtgående 1-valset grovneddeler, som med op til 600 hk nemt gør kål på inputmaterialet. Det optionale soldsystem sikrer neddeling i én arbejdsgang, mens knivene tilpasses fraktionen og kan udskiftes; det fjerner behovet for opsvejsning.

Teuton fås både som stationær, på hjul og på larvefødder.

Læs mere Teuton her.

 

Grovneddeler - Eggersmann Forus

Grovneddeler Forus - ReTec

Forus er en alsidig all-rounder, som med sin smarte vippetragt, magnetseparator som standard og 2-valser nemt kan følge med sin storebror, Teuton. Forus har en høj driftssikkerhed takket være det hydrauliske drev i valserne. Valserne kan køre asynkront, hvilket optimerer neddelingen af de fleste materialer samt fremmer selvrensningen. Derudover er der forskellige modkamme, der nemt og hurtigt udskiftes, og som giver et fint output.

Forus fås både som stationær, på kroghejsramme og på larvefødder.

Læs mere om Forus her.

 

Neddeler - Untha Shredding Technology

Neddeler Untha - ReTec

Untha producerer udelukkende elektriske neddelere og er dermed op til 75 % billigere i driftsomkostninger end konventionelle neddelere. Untha har både små og store shreddere i deres program, til alskens materialer, hvoraf de store også kan fås på larvefødder, hvilket øger fleksibiliteten, når der skal neddeles. Untha er kvalitet i absolut topklasse. 

Læs mere om Untha her.

Vær et skridt foran...