Tromlesigte T60 - ReTec

Tromlesigter, stjernesigter og vindsigter fra Eggersmann

Eggersmann Terra Select sigter

Sigter til ethvert behov

Eggersmann bygger tromlesigter, stjernesigter, vindsigter og stationære anlæg. Med deres store viden og mange års erfaring med genbrugsbranchen – specielt inden for sigtning og separering af blandede forneddelte materialer, bygger Terra Select sigter af høj kvalitet. Med de forskellige produkttyper er der sigter til et hvert behov. Lidt længere nede kan du læse mere dybdegående om de enkelte modeller i hver kategori.Tromlesigte

Tromlesigte / tromlesorterer

Terra Select tromlesigter fra Eggersmann byder på en god løsning uanset pladsforhold og behov. I forhold til stjernesigterne er tromlesigterne / tromlesortererne mindre følsomme ved fugtige materialer og tilbyder den største fleksibilitet af dem alle. 

Tromlesigter fra Terra Select er kendetegnet ved mange gennemtænkte detailløsninger. Der er lagt vægt på let adgang til hele maskinen, nem vedligeholdelse, kvalitetskomponenter og enkel maskinbetjening.

Alle Terra Select-tromlesorterer er udstyret med silodrev i fødekassen. Et 28 mm tykt bånd er ført hen over en speciel drivvalse. I kraft af det formsluttende drevkoncept slipper man for at båndet skrider. Systemet kan uden problemer transportere selv meget tungt og vådt materiale (også over længere perioder), og det er stort set vedligeholdelsesfrit.

Tromleskift foretages let og hurtigt på alle tromlesigter. Sidedøren – eller dørene åbnes, kæden tages af kædestrammeren, og sigtetromlen løftes op via fjernbetjeningen. Tromlen løftes ud af maskinen ved hjælp af en gummiged med gafler. Det er dermed også nemt at tilpasse sigten til den ønskede anvendelse.

Transportbåndene er brede og der er god plads ved materialeoverførselsstederne. Alle transportbåndsrammer er som standard galvaniserede. Tromlesigten producerer en fin- og en grovfraktion, som afhænger af sigtens hulstørrelse. De forskellige maskestørrelser gør det også nemt at forhindre brodannelse.

Alle Terra Select tromlesigter / tromlesorterer fås også som E-serie (el-motor). Således kan man f.eks. vælge en T60 med dieselhydraulisk motorsystem og en T60-E med elektrisk eller dieselelektrisk motor. Hvis der er strømtilslutning direkte til elnettet, er en elektrisk drevet tromlesigte den klart mest energibesparende løsning.

Tromlesigter kan anvendes til have- parkaffald, jord, sand, byggeaffald osv.

 

Stjernesigte / stjernesorterer

Terra Select Stjernesigte S60 - ReTec

Star Select stjernesigterne fra Eggersmann, der er specielt konstrueret til kompostering og biomassebehandling, har meget høj kapacitet og giver samtidig en imponerende sigtekvalitet med stor ensartethed i op til 3 fraktioner.

En stjernesigte / stjernesorterer er opbygget af sigtedæk, som består af en masse stjerner, som sigter materialet i de ønskede størrelser. Det er muligt at opnå en fin-, mellem-, og grovfraktion. Afhængig af det valgte antal omdrejninger pr. dæk er det muligt at opnå individuelle resultater pr. fraktion. Uønskede lette materialer kan "placeres" således, at de kan fjernes med en påmonteret vindsigte, hvorved det samlede output forbedres.

Stjernerne fås i gummi eller som patenterede stjerner fremstillet af finkornstål i kvaliteten Hardox 400, hvormed slitagen mindskes væsentligt. Sigtedækkene består af identiske kassetter, som kan udskiftes med hinanden. Systemet gør det lettere at vedligeholde maskinen og øger maskinens driftstid.

Stjernesigten / stjernesortereren fra Eggersmann Star Select er enten fuld elektrisk eller det er muligt som option at få den som hybrid. Dermed er maskinen specielt vedligeholdelses- og miljøvenlig.

Stjernesigten / stjernesortereren er især egnet til sigtning af biomasse, træ, bark, kompost eller neddelt træ. 

 

Vindsigte / vindblæser

Terra Select vindsigte V60 - ReTecEn Terra Select vindsigte / vindblæser er en mobil anordning, som nemt påmonteres en eksisterende tromle- eller stjernesigtes afgangsbånd (grovfraktionen). Hermed fjernes fremmedlegemer såsom plast, folie, blade mv. fra materialeflowet, således at der opstår en renere overstørrelse. Den anden ende sættes fast på en container, som kontinuerligt fyldes op med de lette og uønskede materialer. 

 

Læs mere om de forskellige sigtetyper- og modeller nedenfor eller klik her for at blive linket videre til Eggersmann´s hjemmeside, hvor du kan læse mere om din foretrukne sigte.

Se også sigterne fra Ecostar, som med patenteret teknologi sorterer materialet lynhurtigt og dermed opnår høje kapaciteter eller stationære og semi-mobile vindsigter fra Nihot, som er én af de førende i verden indenfor feltet. Hvis du er på udkig efter en mindre tromlesigte, som du kan transportere som og på trailer så kig på Gremac tromelsigterne.

Brochure

Her kan se en samlet oversigt over Terra Select sigterne.

Læs mere om de enkelte sigtemodeller her

Optisk sortering af husholdningsaffald

Tromlesigter

Optisk sortering af RDF

Stjernesigter

Optisk sortering af plast

Vindsigter

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...