Gremac e1 mobil tromlesigte - ReTec

Mobil tromlesigte Gremac e1

En tromlesigte med maksimal fleksibilitet…

Den universelle sigte sorterer jord, sten, murbrokker og andet materiale med lethed og kan takket være ”modulopbygningen” anvendes mange steder. Transportbånd, stengitter, fjernbetjening, udskiftelige soldmåtter og et stort udvalg af forskellige grundkonstruktioner gør Gremac e1 til en sand all-rounder i 3½ tons klassen.  

Tromlesigten kan klare kapaciteter på op til 50 m3/time og vejer (inkl. aggregat) kun 3,0 tons. Den lave vægt muliggør transport med en alm. personbil og øger maskinens indsatsområder.

Gremac e1 er konstrueret med en lang levetid i tankerne og er robust bygget i kvalitetsmaterialer. Derudover har den en lav fødehøjde på kun 1910 mm.

Det er muligt trinløst at regulere hastigheden på både bånd og tromle og dermed også have indflydelse på outputmængden. L.A.S. systemet sikrer, at maskinen arbejder kontinuerligt og at værdifuld tid dermed ikke går tabt, ligesom også finfraktionsbåndet forhindrer materiale i at blive tabt, da det er lige så bredt som tromlen er lang (2000 mm). De kraftige elektriske motorer (med option på benzin- eller dieselaggregat) og den intuitive betjening er med til at gøre maskinen driftssikker og betjeningsvenlig.

Fleksibiliteten kommer også til udtryk i maskinens grundkonstruktion; det er muligt at få Gremac e1 som stationær, på hjul, larvefødder eller som kroghejs.

Vælg den stationære variant, hvis maskinen skal stå fast ét sted. Vælg hjul-varianten, hvis du gerne vil have maksimal fleksibilitet eller tag den på larvefødder, hvis du ofte skal sigte på ikke-faste underlag og området er svært tilgængeligt. Varianten på kroghejs opbygges naturligvis efter DIN-normen.

Udover grundkonstruktionen er det muligt at bestemme outputstørrelsen; Forskellige soldmåtter gør det nemt at sikre den rette størrelse på fin- og grovfraktionen.

Brochure

Gremac e1 brochure

Andre tromlesigter

Vil du gerne have en lettere og mere stationær tromlesigte, så kig på Gremac eZero eller kig på Gremac 2e+, hvis du gerne vil have en kapacitet på op til 75 m3.

Video

Mobil tromlesigte Gremac e1:

 

Mobil tromlesigte Gremac e1 opstart:

 

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...