Gremac e2+ mobil tromlesigte - ReTec

Mobil tromlesigte Gremac e2+

Når der skal sigtes lidt mere materiale…

Den enkle, robuste og alsidige tromlesigte Gremac e2+ klarer kapaciteter på op til 75 m3/time – uanset om det er jord, sten, byggeaffald, grønt affald eller andet sigtbart materiale. Kapaciteten opnås via den 3000 mm lange tromle, som er enestående i sin klasse, ligesom også den lave vægt på 3½ tons (inkl. aggregat) er medvirkende til en enestående mobilitet. Den lave vægt gør, at tromlesigten kan trækkes af en alm. bil.

Gremac e2+ har samme fleksibilitet som e1. Ligesom lillebroderen er det muligt at få sigten opbygget på hjul, larvefødder, kroghejs eller i en stationær version - alle med hver deres fordele. Derudover er tromlesigten lige så betjeningsvenlig, i og med at e2+ giver mulighed for trinløs justering af bånd og tromle, L.A.S. systemet sikrer et kontinuerligt materialeflow og sigten generelt betjenes via et yderst intuitivt betjeningspanel.

Når der er behov for at justere outputstørrelsen, sker det hurtigt og nemt via soldmåtterne, som fås med hulstørrelser fra 2-50 mm. Det er dermed muligt at tilpasse outputtet til materialet/formålet. Hurtig omskiftning af drivkraften/energikilden evt. andet ord? er også muligt, såfremt man vælger benzin- eller dieselaggregat som option til den kraftige standard eldrevne motor.

Fødningen af Gremac e2+ tromlesigten sker nemt via den lave fødehøjde på 1910 mm. Derudover er fødekassen 2300 mm bred - tilstrækkelig med plads til både små og store læssemaskiner.

Brochure

Gremac e2+ brochure

Andre tromlesigter

Har Gremac e2+ lige lidt for meget kapacitet, så kig på Gremac eZero eller Gremac e1.

Video

Mobil tromlesigte Gremac e2+:

 

Mobil tromlesigte Gremac e2+ opstart:

 

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...