Tromlesigte Gremac e3 kroghejs - ReTec

Tromlesigte Gremac e3 på kroghejs...

... med larvefodspakke som option for ekstra mobilitet

Uanset om der skal sigtes kompost, grønt affald, sten, grus, sand, affaldstræs, flis eller byggeaffald er den mobile tromlesigte Gremac e3 et super godt valg. Den største tromlesigte i sortimentet klarer op til 100 m3 i timen takket være tromlelængden på 3,6 meter og en tragt, hvor der kan være 3 m3 i. 

Som noget nyt kan tromlesigten, der standard kommer på kroghejs, udstyres med en optionel og eftermontérbar larvefods-pakke; det påsættes Gremac e3 som en slags rygsæk og medtages under transporten. Du styrer både tromlesigten og larvefødderne vha. en fjernbetjening (option).

Ligesom de mindre Gremac udgaver har e3 udskiftelige soldmåtter, som gør det nemt at sigte materialet i den ønskede størrelse. Alternativt er det også muligt med traditionelle perforerede tromler. Derudover er den også elektrisk drevet eller kan optionelt benyttes via en dieselgenerator ligesom rammen og tragten standard er galvaniseret for øget robusthed.

Fødehøjden er mellem 2155-2755 mm.
Benene kan bestilles som værende hydrauliske med en automatisk nivelleringsfunktion, hvilket gør tromlesigten mere fleksibel, hvis den skal bruges i en ujævnt terræn. 

 

Brochure

Gremac e3 brochure

Andre tromlesigter

Har Gremac e3 lige lidt for meget kapacitet og ønsker du en tromlesigte under 3 meter, så kig på Gremac eZero, Gremac e1 eller Gremac e2
Alternativt er der større Eggersmann tromlesigter her.

Video

Mobil tromlesigte Gremac e3:

 

Mobil tromlesigte Gremac e3 med optionelle larvefødder:

 

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...