Gremac eZero tromlesigte - ReTec

Mobil tromlesigte Gremac eZero

Når mindre er mere…

Sigten er reduceret til ”det væsentligste” og har en kapacitet på op til 50 m3/time - stadig med den høje og kendte Gremac kvalitet, som er med til at sikre en lang levetid. Det består bl.a. i, at ramme, tragt og alle strukturelle dele er galvaniserede.

Tromlesigten eZero vejer kun 1½ ton og kan nemt transporteres på en trailer. Læsningen sker vha. gaffeltruck. Tromlesigten kan også nemt fødes af både små og store maskiner, da læssehøjden kan justeres fra 1761-2566 mm takket være de højdejustérbare støtteben. De gør også, at man nemt kan sætte tromlesigten op, direkte fra traileren.

eZero drives elektrisk, men fås også med benzin eller dieselaggregat, hvis man ønsker maksimal fleksibilitet.

Det elektriske L.A.S. system sikrer, at der hele tiden sker en sigtning ligesom hastigheden på både tromle og bånd kan justeres trinløst. Det er alt sammen med til at gøre det til en nem maskine at betjene. Skulle man få brug for output i forskellige størrelser, er det muligt at vælge mellem forskellige soldmåtter (2-80 mm), som er nemme og hurtige at udskifte.

Gremac eZero tromlesigte er et oplagt valg til materialer såsom jord, sten, murbrokker og andre sigtbare materialer.

Brochure

Gremac eZero brochure

Andre tromlesigter

Har du brug for en tromlesigte på hjul, så kig på Gremac e1 eller kig på Gremac 2e+, hvis du har brug for mere kapacitet.

Video

Gremac eZero mobil tromlesigte:

 

Har du flere spørgsmål til maskinerne?

- eller andre produktspecifikke ønsker, bedes du venligst kontakte følgende medarbejdere:

Peter Ry Schmidt

Peter Ry Schmidt

Salgskonsulent

Mail: prs@retec.dk
Mobil: +45 4091 5946

Vær et skridt foran...